Last news in Fakti

24 Март, 2013 18:47 4 354 4

Гюнер от Млечино: Trabant-ът е уникална кола

  • trabant

Уникалните немски автомобили „Трабант” са любимото возило на 43-годишният Гюнер Хидает от ардинското село Млечино. Въпреки, че няма много удобства той кара любимите на няколко поколения картонени коли повече от двайсет години. Не се и притеснява, че повечето му връстниците имат западни коли, като Mercedes или BMW. 

Казва, че Trabant-ът е уникална кола. С него мога да се изкачи на най-големия връх край Млечино – ‘Вардар” и да се насладя на прекрасната гледка на Родопите, споделя пред кореспондентът на Факти.бг Гюнер Шюкри млечинецът.

Той допълва, че колата е лесна и за поддръжка. Ако го караш със средна скорост 70-80 км.в час харчи около 5 литра на 100, уточнява той. Според него немската кола е малка, но идеална за голям град. Можеш да паркираш на всевъзможни места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 $$$

    1 0 Отговор
    Кой го е излъгал, че колата е малка, не напразно се води като "Най дългата кола на пътя" Просто като запуши от ауспоха, може човек да те проследи по дим-а! Иначе съм карал такъв Трабант, не намирам голяма разлика между него и повечето малки западни автомобили, всички возят като ремъркета, по нашия лунен пеизаж! А човек трябва да се развива, и едва ли цял живот трябва да робува на картон! Колата е хубава, но е с изтекъл срок за годност EURO 0
  • 2 кво шоу веее фесове

    0 0 Отговор
    http://e-vestnik.bg/1956/
  • 3 Кофти

    0 0 Отговор
    И това трябваше да го отразите в новинарски сайт, така ли???
  • 4 Много важно

    0 0 Отговор
    Сууууупер новина! Кореспондентът заслужава специална награда. Ако Гюнер има чушкопек, може и за него да пусне един материал.