22 Октомври, 2021 21:15 4 654 3

Разберете коя е най-сексапилната черта на вашия зодиакален знак

  • зодии-
  • сексапил-
  • астрология

Овенът има неустоима енергия, Везните обичат да флиртуват

 Разберете коя е най-сексапилната черта на вашия зодиакален знак - 1
Снимка: Shutterstock

Всички ние имаме определени личностни черти и характеристики на външността, които на другите могат да им се сторят доста привлекателни – невероятно тяло, красиво лице, очарователна усмивка, изящни маниери, магнетичен поглед, чувствен глас и т. н. Според астрологията всяка зодия си има своите горещи и много привлекателни черти, пише tialoto.bg

Разберете кои са вашите.

Овен: 21 март – 19 април

Родените под знака на Овена са любопитни, енергични, оптимистични и ентусиазирани личности. Най-вълнуващата и неустоима черта у тях е именно тази тяхна огнена енергия. Те излъчват страст, която рядко остава незабелязана и обикновено привлича като магнит.

Телец: 20 април – 20 май

Индивидите, родени под знака на Телеца, са чувствени, търпеливи, излъчват спокойствие, естети са и имат око за красотата в заобикалящия ги свят. Най-привлекателните им черти са техният нежен глас, добрите им маниери и елегантният им личен стил.

Близнаци: 21 май – 20 юни

Родените под знака на Близнаци хора са общителни, умни, интелигентни и забавни. Най-привлекателната черта на Близнаците често е красивото им, симетрично лице. А също и фактът, че умеят да разкриват тайните на другите и че могат да се надсмиват над всичко.

Рак: 21 юни – 22 юли

Раците са известни с това, че са чувствителни, емоционални, капризни, грижовни и любящи. И така, какво е най-горещото у тях? Ами може би интензивното им, леко напрегнато, но доста съблазнително излъчване, както и настойчивият им, магнетичен поглед.

Лъв: 23 юли – 22 август

Лъвовете са известни със своята доброта и щедрост. Те са горди и доминиращи. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и искат всички да им се възхищават. Най-привлекателната им черта е това тяхно самочувствие. Те се държат като царе, винаги са лидери в обкръжението си, а това е доста неустоимо.

Дева: 23 август – 22 септември

Хората, родени под знака на Дева, са всеотдайни, скромни, мъдри и умни. Тяхната най-привлекателна черта често е остроумното им чувство за хумор. Освен това Девите са склонни да се грижат много за своето тяло и добра форма, и обикновено притежават впечатляващи пропорции.

Везни: 23 септември – 22 октомври

Везните са добри, балансирани и нежни личности, които ценят красотата, хармонията и мира. Най-горещите черти у тях са тяхното любопитство и перфектната им, поддържана визия. Освен това Везните обичат да флиртуват, което също допринася за тяхното съблазнително, неустоимо излъчване.

Скорпион: 23 октомври – 21 ноември

Хората, родени под знака на Скорпиона, са волеви, страстни, интелигентни, потайни и... похотливи. Те умеят лесно да привличат вниманието на другите чрез специфичното си, леко драматично поведение. Те са едновременно провокативни, манипулативни и интригуващи, а това е секси!

Стрелец: 22 ноември – 21 декември

Стрелците са смели, уверени и отворени към новостите хора. Една от най-привлекателните им черти е именно тяхната откровеност. Те са диви, свободолюбиви и непокорни. Начинът, по който гледат на света е различен, вълнуващ и секси.

Козирог: 22 декември – 19 януари

Козирогът излъчва стабилност, разум и мъдрост. Хората от тази зодия са сигурни в собствената си стойност, а това често се възприема за доста привлекателна черта. Те имат изящни маниери, горда осанка и изглеждат така, сякаш под хладната си повърхност крият голяма сексуалност.

Водолей: 20 януари – 18 февруари

Хората, родени под знака на Водолея, са независими, силни, мистериозни, ексцентрични, интелигентни и привлекателни. Най-магнетичната им черта е тяхната загадъчност. Освен това те са големи екстроверти и тяхната популярност в обществото също допринася за тяхната привлекателност.

Риби: 19 февруари – 20 март

Личностите, родени под знака на Риби, са съпричастни, интуитивни, артистични, безкористни, щедри и емоционални. Те притежават една по детски игрива природа, която всъщност е доста секси. Освен това повечето Риби имат много красиви очи и вълнуващ поглед!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    3 1 Отговор
    между бедрата!
  • 2 Една е тя

    1 1 Отговор
    И дели отзат г за
  • 3 Халатите и гардите

    1 0 Отговор
    това, е сексапилното при повечето -,, с устни да те нарисувам,, - вече нища - мъстън, БГ дума....!