Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 07:00 9 643 2

Вашият хороскоп за днес, 25.10.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днешният ден ще е по-напрегнат за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 25.10.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

И днес ще ви е малко нервно и напрегнато. Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Е, вечерта всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота."

Телец

Не всичко ще се развие според очакванията ви, особено следобед. Това малко ще повиши напрежението, но все пак ще ви дойдат сили да приключите с всичките си задачи преди края на деня."

Близнаци

Имате доста нещица за довършване и това ще ви глътне половината ден. Затова пък вечерта ще имате възможност да окажете специално внимание на човека, който ви интересува."

Рак

Хубав ден. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас)."

Лъв

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните."

Дева

Не е най-подходящият момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума."

Везни

Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни."

Скорпион

Малко разсеяни започвате днешния ден, с желание да избягате от всички досадни задължения. С напредването на деня ще 'влезете в час' и всичко ще започне да ви става по-интересно."

Стрелец

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове."

Козирог

Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре."

Водолей

Отхвърлете сутринта неотложните задачи и нещата, които трябва да свършите сами. Следобедът ще протече приятно. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви."

Риби

Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Светът ще ви изглежда гостоприемен, но приемете ли покана за гости, ще ви е трудно да си тръгнете. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люлин

    0 1 Отговор
    Какви два почивни дни визирате за Телците?
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ ОБИЧАМ те твой и на ФАКТИ БГ ФЕН