Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 19:12 1 962 8

Какво ви прави по-атрактивни за околните

  • атрактивни-
  • желание-
  • впечатление

Личността, увереността, истинското аз и т.н

Какво ви прави по-атрактивни за околните - 1
Снимка: Shutterstock

Атрактивността не е само външен вид. Става дума за това как се представяте и влияете положително на другите. Личността, увереността, истинското аз и т.н. са някои от другите основни неща, към които хората се чувстват привлечени, пише trafficnews.bg Това е, което прави човека по-желан. Колкото повече човек утвърждава увереност и щастие, толкова повече хора са заинтересовани от тях. Изненадващо, изследванията заявяват, че „наличността е огромен фактор, който прави хората желани, разбира се с щипка увереност. Следователно, ето няколко начина да станете по-желани за другите.

Оставете езика на тялото да говори вместо вас

Несъзнателно може да изглеждате затворени за другите като показвате само определени черти чрез езика на тялото. Това се случва, защото подсъзнателно сте затворени. За да предотвратите това, можете да отпуснете раменете си; да отворите ръцете си, ако обикновено ги кръстосвате и да държите челото и веждите си отпуснати. Можете дори да наклоните главата си малко, за да изглеждате по-игриви или флиртуващи.

Дръжте чантата си и телефона си настрана

Жените са склонни да стискат здраво чантата си пред себе си, а мъжете държат чашата си за вино пред гърдите си, когато искат да избегнат разговора с някого. Така че, или можете да разхлабите чантата си, или да оставите чашата си настрана, за да говорите с някого. Това ви прави по-„достъпни“ за отсрещния.

Носете червено

Червеният цвят означава любов по възможно най-страстния начин. И няма по-добър начин да изглеждате по-привлекателни от носенето на червено облекло на среща или на парти. Хората незабавно ще ви намерят за желани и ще търсят начини да говорят с вас.

Спрете да се изгърбвате

Прегърбването създава впечатление у хората, че сте много отпуснати и незаинтересовани. Правата поза при изправена или седнала позиция излъчва увереност и авторитет, които хората лесно привличат.

Разбийте с най-добрите шеги

Да имаш добро чувство за хумор е много привлекателно. Никога не е скучно, ако знаете как да се забавлявате и правите шеги, които карат всички да се смеят. Това не само ви кара да изглеждате достъпни, но и приятелски настроени и привързани.

Не се правете се на недостъпни

Много хора може да ви посъветват да го играете „недостъпни”, за да привлечете любовта си. Но не правете това, защото не само ще намали шансовете този човек да се доближи до вас, но ще ви накара да изглеждате егоистични и егоцентрични.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХФ РФ

    7 4 Отговор
    ПАРИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЖЕНСКИ АФРОЗИДИАК

    Коментиран от #2

  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХФ РФ":

    Ще ме извиняваш обаче , парите са най сигурния , а не единствения афродизиак! Не съм милионер и нямам Бугати , но ми се е протърквал чепа от най различни девойки ! Парите само помагат , но и бедните чукат !!! При това са спокойни , че е заради тях самите , а не заради жетоните!
  • 3 Кики

    2 0 Отговор
    Зеленият сертификат

    Коментиран от #4

  • 4 Наркос

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кики":

    За 5 минути ме изпревари 🤣
  • 5 Само рекламата, Найденова

    1 1 Отговор
    Нищо друго не може да те направи, атрактивен....!
  • 6 Врачанин

    0 0 Отговор
    "Няма по-добър начин да изглеждате по-привлекателни от носенето на червено облекло на среща или на парти. "
    Тази статия за кой регион е писана. В България не се провеждат партита, защото има Ковид
  • 7 Потникът, прическата и кривите галоши

    1 0 Отговор
    Атракция,, цирк Гошету,,......!
  • 8 ОфффЧАРя

    1 0 Отговор
    Потурите и меката гега :/