Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 07:00 9 575 1

Вашият хороскоп за днес, 31.10.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за вътрешна работа и равносметка за повечето от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 31.10.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Краен ден на месеца, но не окончателен краен ден, така че винаги имате още един шанс да се справите. Остава да си направите списък с всички неща, които трябва да приключите и ... Започвайте!

Телец

Кой е значимият друг за вас? Основен въпрос, на който, кой знае защо, точно днес имате нужда да отговорите. Е, да, светът не се върти около вас

Близнаци

Ден за подреждане, чистене и купища дреболии. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би затова така старателно почиствате и се опитвате да въведете ред. Днес обаче се доверете на един по-висш ред.

Рак

Още един месец приключва, но за вас с добри емоции. Можете да се потупате по рамото за нещата, които си позволихте през този месец, но най-вече за това, че успявате да погледнете от дистанция. Хубав ден за творчество.

Лъв

Октомври сякаш изтече между пръстите ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Какво загубихте и кое ви направи по-силни? Ден да потърсите (и намерите) опорната си точка точно в този момент!

Дева

Може дори да не забележите, че е краят на месеца, толкова много неща и то преливащи се едно в друго, имате за вършене. Дайте шанс на приятелите си да ви изненадат.

Везни

Зад всяко желание стои необходимост от развитие. Хубаво е да помислите това развитие в каква посока е и да я следвате с присъщата си целеустременост.

Скорпион

Хубав ден да изпратите месеца и да вдишате свободно. Хубаво е да не сте прекалено капризни или пък прекалено предизвикателни, просто Бъдете!

Стрелец

Някак леко и неусетно ще се оттеглите и ще си се движите в собствената си орбита. Ден за вътрешна работа и равносметка. Доверете се на Висшия си Аз.

Козирог

Заедно е вашата дума за днес. Важно ще ви е да намерите сродни души и хора, с които споделяте обща кауза. Ще ви вълнуват общочовешки въпроси. Ден за големи мисии, решаващи бъдещето.

Водолей

Реализация и нови планове ви предлага последният ден на октомври. Огледайте внимателно положението, в което се намирате и ... Изненадайте всички. Рискувайте, най-малкото ще спечелите опит.

Риби

Ще се почувствате необяснимо свободни и окрилени. Ден за пътувания и приключения. Дайте простор на душата си, а тя ще ви снабди с криле.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Широко отворени очи

    2 1 Отговор
    Не пишете какво става с вера су?