Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 07:00 10 259 2

Вашият хороскоп за днес, 05.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сравнително труден и напрегнат ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 05.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Твърде емоционален е този ден за Вас или доста нервен, зависи от гледната точка. Не бъдете прекалено резки с околните. Добър момент да уредите някои изостанали финансови задължения.

Телец

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в отношенията с противоположния пол. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Възможни са разногласия с по-възрастни хора. Днес не уреждайте административни въпроси.

Близнаци

Доста работа Ви очаква през този ден, дори и да не Ви се нрави. Добре е да обърнете внимание и на физическото си тяло, днес минете на разтоварваща диета. Бъдете внимателни с електрическите уреди и острите предмети.

Рак

Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен, в сравнение с този на околните. Днес едва ли ще Ви се работи много, но пък можете да използвате всеизвестния принцип 80/20. За 20 процента от времето свършете 80 процента от работата.

Лъв

Не е много лесен ден за Вас, ще трябва да се справяте с доста проблеми, но най-вече със собствената си нервност и неосъществени желания. Не вярвайте на всеки срещнат или на всяка статия в Интернет. Дори ще е най-добре днес да сте на информационна диета.

Дева

Един забързан ден, в който ще имате повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Най-вероятно ще справите, ако използвате способността си за въвеждане на ред в нещата.

Везни

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Със сигурност ще намерите решение, ако не влагате емоции и си разпределите приоритетите.

Скорпион

Емоционален ден. Естествено от Вас зависи дали ще позволите на негативните емоции да вземат връх. Опитайте да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Просто мислете за по-приятни неща.

Стрелец

Ако Ви е възможно, прекарайте този ден в усамотение, дори в медитация. Разходките ще Ви се отразят добре. Поразсъждавайте върху преходността на тленното и непреходността на духовното. Определено ще откриете много интересни теми за разговор ... със самите себе си.

Козирог

Денят определено е интересен и ценен за Вас. Ще получите неочаквани признания и дори подаръчета, които ще Ви покажат, че хората наистина Ви ценят. И е важно да благодарите.

Водолей

Ще имате повече служебни задължения от обикновено. Не се ядосвайте, че всеки се опитва да се измъкне и оставя отговорността на Вашите плещи. Приемете ситуацията каквато е, човек никога не знае какво си заработва в такива моменти.

Риби

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще се чудите какво толкова им става на другите. Ще трябва да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. Но пък е толкова прекрасно да има някой като Вас в този толкова, толкова объркан свят.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ОБИЧАМ ТЕ