Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 07:00 11 080 0

Вашият хороскоп за днес, 08.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Много са вероятни спорове, конфликти, сблъсъци с неприятели за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 08.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да Ви води. Е, то е ясно, че при вас това чувство не трае дълго, Вие винаги вдигате глава и продължавате смело напред. Извикайте тази смелост, която успешно се опитвате да прикривате.

Телец

Не е съвсем лесен ден, но Вие имате силата да видите добрите неща, които се случват. Просто бъдете опора за околните с добра дума или топла супа, винаги има начин.

Близнаци

Много са вероятни спорове, конфликти, сблъсъци с неприятели. Опитайте се да овладеете настроенията си. Дишайте или пък излезте за кратко навън, но не задържайте тази енергия в себе си.

Рак

Днес е хубав християнски празник - Архангел Михаил. Ако вярвате - помолете се, ако ли пък не - почетете вярата на другите. Уважението към различията всъщност прави човешкото. Просто бъдете хуманисти.

Лъв

Много дълбок ден за Вас. В такива дни сънищата могат да са показателни или спомените насочващи. Каквото и да е, важното е да сте в мир със себе си, да си простите и да не се самонаранявате.

Дева

Почукай и ще ти се отвори, така е казано във Вечната книга. Ден, в който можете да намерите отговори на въпросите си и подкрепа за делата си, но трябва да го поискате. Да знаете какво искате.

Везни

Терзанията винаги са вътрешни и винаги са за неща, които човек не е доразбрал, които е осъдил, които таи дълбоко в себе си. И негова е силата да промени това. Да си прости, да пусне и да потърси отговори. Можете да се освободите от всичко, което Ви тежи, ключът е във Вас.

Скорпион

Денят не е лек, но може да е много резултатен. Опитайте да сте по-фокусирани от обикновено, интересните неща никога не свършват, изберете си едно от тях.

Стрелец

Великодушен, философски ден. Вашият оптимизъм определено ще е нужен на всички останали. Не позволявайте на червейчето на съмнението да отклонява положителните мисли.

Козирог

Денят като цяло е сложен, с тежка енергетика. В такива дни най-добрият антидот са духовните практики. Вярвате или не, най-добре е да се съобразите и да не предприемате важни действия, да се опитате да запазите баланс и омиротворение. Молитвата и медитацията могат да са от голяма полза.

Водолей

В този ден трудно ще се изпълняват плановете Ви. Доверете се на интуицията си и на импровизаторския си талант. И разбира се, винаги имайте план Б.

Риби

Денят е благоприятен единствено за духовни практики и различен вид ограничения, като например гладуване или ограничаване на нещо (примерно на фейсбук). Наистина, важно е да поддържате ума си спокоен. Правете нещата, които водят до това.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА