Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 16:10 5 365 1

2 зодии не могат да се справят с промяната

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • промени-
  • житейски промени

Промените настъпват в живота ни независимо дали ни харесва или не

2 зодии не могат да се справят с промяната - 1
Снимка: shutterstock

Докато има някои хора, за които промяната е начин на живот, то за други тя е ужасяващ момент, от който те предпочитат да се пазят. Промените настъпват в живота ни независимо дали ни харесва или не.

Но има някои хора, които не могат да ги понесат. Те често са представители на следните зодии:

Телец

На другия край на спектъра на Стрелец и Близнаци е Телецът, който е може би най-упоритият знак на зодиака. Телецът е фиксираният земен знак, бик, пасящ в буйно зелено поле. Този бик няма да отиде никъде, ако има достатъчно трева за хапване и хубаво меко място, където може да спи. Телецът е такова създание на навика, че често са готови да останат в работа, връзка или житейска ситуация, която всъщност не ги удовлетворява, стига да е надеждна и последователна. Стабилността е успокояваща, но Телците не трябва да я оставят да се превърне в капан.

Лъв

Лъвовете са бляскави, смели, красиви и напълно заседнали в пътя си. Защото да, като Телец, Лъвът е фиксиран знак. Опитайте се да накарате Лъв да се отклони от обичайната си рутина за красота, работен график или план за нощни срещи и ще останете с много нещастен Лъв. Помислете за двойката Лъв с Лъв или Дженифър Лопес и Бен Афлек, които се връщат заедно след повече от десетилетие разделени. Защо да опитвате нещо различно, когато знаете какво работи?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БялаКраставица

    1 6 Отговор
    ИМАМ БЕНКА НА КРАСТАВИЦАТА! ЗОДИЯ ЛЪФ САМ!