Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 10:55 6 369 23

Брад Пит се отказва от жените и личния си живот

  • брад пит-
  • връзка-
  • анджелина джоли-
  • съд-
  • развод-
  • личен живот

Срещите, на които е излизал през последните години, са накарали Брад да се откаже от жените за близкото бъдеще

Брад Пит се отказва от жените и личния си живот - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Смятаният за един от най-красивите мъже в света- Брад Пит, който неотдавна се раздели със съпругата си Анджелина Джоли и продължава с нея съдебните битки за попечителството над децата им, е решил да се откаже от личен живот и няма намерение да се жени отново. Това разкрива изданието UsWeekly, позовавайки се на източници, близки до обкръжението на холивудската звезда, пише burgas24.bg.

Познати на 57-годишния актьор твърдят, че той е престанал да смята запознанствата и срещите с жени за нещо приоритетно заради огромното бреме на отговорността, стоварило се на плещите му след бракоразводния процес с бившата му любима. Информаторите съобщават, че той е пробвал да излезе на няколко срещи в последните няколко години, но те не са довели до нищо сериозно и сега звездата от "Боен клуб“ е твърдо фокусиран върху себе си и уреждането на проблемите с Анджелина, свързани с общите им деца. Пит продължава по съдебен ред да се опитва да се сдобие със съвместно попечителство над тях.

"Брад не е психически готов за нова връзка и не знае кога и дали някога пак ще бъде“, изтъкват източниците. "Брад усилено работи по въпроса и се старае да бъде позитивен, доколкото това е възможно. Войната с Анджелина наистина му се отрази. За щастие, той притежава огромна сила на волята и има забележителна подкрепа в това начинание“, разказал е информаторът пред журналисти на изданието.

По-рано бе съобщено, че Пит е загуби съдебната битка с бившата си половинка. Върховният съд в Калифорния е отхвърлил жалбата му във връзка с продължаващото дело за опеката над децата.

Брад Пит беше женен за екранната Лара Крофт в продължение на 2 години, преди двамата да обявят раздялата си през 2016-а. Въпреки че през април 2019-а те бяха официално освободени от брачните окови, останаха свързани в объркана съдебна сага за опеката над Пакс (17), Захара (16), Шайло (15) и близнаците Нокс и Вивиън (13). Най-големият, Мадокс, вече е на 20 и пълнолетен.

"Ще продължим да правим всичко, което е юридически необходимо, въз основа на подробни констатации на независими експерти“, коментира говорител на актьора следващите стъпки в борбата на Брад Пит за постигане на поделена опека. В същото време адвокатът на Джоли отбелязва, че тя "е доволна че благополучието на децата ѝ няма да зависи от неетично поведение“. Ябълката на раздора между двамата беше твърдението, че Брад Пит е ударил Мадокс в пияно състояние по време на самолетно пътуване – нещо, което така и не бе доказано.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Отшелник

    16 21 Отговор
    Според заглавието ще обръща резбата в някоя планина.
  • 3 джери

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "том":

    Сефте. Те режисьорите и продуцентите или на женско налитат, или на мъжко.
  • 4 rusnak

    33 9 Отговор
    Това което може да ти причини на психиката една жена, не може да се сравни с шамарите които тя си заслужава в истериите и, наричани "домашно насилие"..

    Коментиран от #10, #13, #15, #23

  • 5 Коно

    8 6 Отговор
    На чичо ти Брат май, май нещо му се въртят мисли. Но не за аскетизъм, а кой знае за какво!
  • 6 Братчеда Пит

    19 5 Отговор
    Ако имам парите на господин Пит,жениъе ще са ми наааайй-малкия проблем.
  • 7 Клитор

    4 14 Отговор
    станал е гей?
  • 8 Пучо Капучо

    24 4 Отговор
    Ми то веднъж натресеш ли се на таласъм кат Анджелинка...и не ти се живее, камо ли за жени пак да мислиш.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 111

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "rusnak":

    Истинският мъж не хленчи! И никой не те е вързал за тази жена!

    Коментиран от #12

  • 11 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    16 2 Отговор
    Така е когато не случиш на добра жена,пожелавам късмет на Брад миналата неделя го гледах в едно предаване на Братя Скот -Total Renovation, Ma maison de rêve (TFX) : l’empire des jumeaux Drew et Jonathan Scott.Голям пич ,помага на братята за къщата обзавеждане ,декор, на приятелка /не гадже /дамата му е гримьорка на 120 кг....хипер земен и обикновен не го бях виждала така тя самата сподели че Брад е истински приятел ,благодарен много добър помага винаги .Какво е намирил в онази змия Анджелина и защо го съсипва психически ?

    Коментиран от #14

  • 12 Не хленчи

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "111":

    Очаква “истинската” жена сама да си тръгне.
  • 13 мнение

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "rusnak":

    Брей, много раними души имало между мъжете. На психиката си го правите вие самите. Много е просто, никой с никого не стои насила. Всеки човек САМ носи отговорност за себе си и за постъпките си. Никой друг не му е виновен. Никой човек не е задължен да остане при някого, който не му прави добро ⚠️
  • 14 хахаха

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Ами той сам си е виновен. Остави добрата жена Дженифър Анистън и се впусна с тая психясалата с куп осиновени дичурлига, правеща се на самарянка. На му сега наказание за глупостта.
  • 15 истината

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "rusnak":

    Само комплексарите бият жети и деца! Побоят над жени и деца е забавлетие за страхливци. Те си изработват фалшиво самочувствие, като причиняват страдания на тези, които могат да уязвят. Насилието често е съпроводено от алкохол.
  • 16 Суетната

    3 7 Отговор
    Знаете ли, защо не му гледам филмите, защо ми прилича на първия,, хомосапиенс,,....!?

    Коментиран от #19

  • 17 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    0 6 Отговор
    И този ще минава на другия тротоар...
  • 18 Кои ДК...?!

    2 3 Отговор
    Оприличават Брад, на некое невзрачно жуже,на което единствения плюс за тях е, че е доста по млад от тях, Брад ама, да си види, гърбът без огледало....!
  • 19 фгнппх

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Суетната":

    А кой знае ти на какво приличаш. Я се виж в огледалото. Брад Пит е готин пич.

    Коментиран от #20

  • 20 Аз се виждам всеки ден

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "фгнппх":

    В огледалото, шкембето ми не започва от врата, в главата не приличам на, свиня или бизон, не съм хермес, черна, или ЖХ, за годините бива, без киреч, чужди семейства не разваля...!
  • 21 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор
    Брад Пит е жасал жената на Майк Тайсън пред Майк Тайсън.
  • 22 Спалня, баня или библиотека..?!

    1 0 Отговор
    Моми били, пък преди това, родили.... това е заради, че някой доста гнусно се изказа,че била баба, пък иска да си играе с младежи....жорето е по хубав и от брат и от дребния с белите очи...!
  • 23 Съдията Дред

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "rusnak":

    Има решение и се нарича развод. Ама някои хора се притесняват, и то с основание, че друга няма да им върже, и се влиза в спиралата на ада - скандал, шамар, скандал , шамар. И така, докато влязат в криминалната хроника.