Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 11:48 6 786 13

Комична свада между шофьори (ВИДЕО)

  • nissan-
  • toyota-
  • свада-
  • автомобили

Двамата шофьори решават да изясняват отношенията си на пътя в Бейра Мар на Северния булевард във Флорианополис след конфликт на пътната лента

Комична свада между шофьори (ВИДЕО) - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Видеоклиповете, заснети с автомобилни видеорегистратори и широко разпространени в тематични форуми и социални мрежи, се разделят на няколко основни групи: ужасяващи произшествия (и чудодейни спасявания); нелепи инциденти на пътя; чудаци (или неудачници) зад волана; както и сблъсъци между стихии и човека.

Отделен вид видеоклипове са свързани с т.нар. road rage или яростта на пътя. Както подсказва названието, тези видеоклипове са свързани със спорове между шофьори на пътя или на паркинг.

Понякога те са драматични, но често завършват и по комичен начин. Неотдавнашният случай в бразилския град Флорианополис (столицата на щата Санта Катарина в южната част на страната, недалеч от Сао Пауло) се отнася към последните.

Двамата шофьори решават да изясняват отношенията си на пътя в Бейра Мар на Северния булевард във Флорианополис след конфликт на пътната лента. Съдейки по видеото, собственикът на червения Nissan е очаквал сребърната Toyota да му позволи да се премести в най-дясната лента, но това не се е случило.

На светофара двата автомобила са един до друг и разгневеният пътник на Nissan удря дясната предна врата в корпуса на съперника си. Реакцията е незабавна, като вратата на Toyota се удря два пъти в каросерията на Nissan.

Последвала е битка, която е развеселила потребителите в мрежата, както в Бразилия, така и извън нея. Двамата съперници (пътникът на предната седалка в Nissan-а и шофьорът на Toyota-та) удрят вратите на колите си, докато пътничката на Toyota-та не излиза от колата, не откъсва задната чистачка и не започва да я блъска в задната част на колата.

Раздразненият шофьор на Nissan-а се опитва да даде заден ход, очевидно за да прегази нахалното момиче, но то се връща в салона и Toyota-та напуска бойното поле с известно предимство по точки.

Дали историята е продължила отвъд пределите на този видеоклип, ние, уви, не знаем, пише auto.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Бразилия ли

    15 24 Отговор
    Не мога да повярвам, че не са руснаци. При тях побоищата на улицата са нормални и всекидневни

    Коментиран от #3, #6, #9, #11

  • 2 ????

    29 1 Отговор
    То простаци да няма само в България? Те са преобладаващи при насвлението на Земята.
  • 3 хаха

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "В Бразилия ли":

    А аз не мога да повярвам - как изобщо си се научил да пишеш.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Rock

    13 0 Отговор
    Червената кола е в нарушение на непрекъснатата линия на пътя, но бялата кола вози една жена, на която всеки мъж би завидял за показаното мъжество. Вратите на колите са в най- разгорещена битка също- гледано без звук.
  • 5 Сава

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    На мястото на тирето се слага запетая!
  • 6 Ти да не

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "В Бразилия ли":

    се казваш Иво Инджев? Защото за каквото и да става дума накрая винаги стига до "лошите" руснаци...

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Чужди държави

    7 1 Отговор
    Не ме интересуват..особено пък Бразилия....!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Емил

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "В Бразилия ли":

    Важното е, че "илюстративната" снимка е от Русия! Там се създават стандартите! ;)
  • 12 Емил

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ти да не":

    Руснаците не са лоши - те просто са си такива! ;) (нещо като евреите - единица мярка)
  • 13 Анонимен

    4 2 Отговор
    Това го има по цял свят но определено расснаците са най примитивни достатъчно е да ги види човек как карат и се държат лятото по нашето черноморие много по нагли от турци и румънци