Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 07:00 7 347 0

Вашият хороскоп за днес, 14.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за вдъхновение за Телците

Вашият хороскоп за днес, 14.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Особен ден, изборен. Дори човек да не се чувства силно въвлечен в политическите дебати, малко или много съдбата му зависи от това. И е важно да е отговорен пред самия себе си за действията, които предприема.

Телец

Ден за вдъхновение. Каквото и да можете да правите или пък мечтаете да го можете, заемете се с него! Смелостта съдържа в себе си творческа сила и вълшебство.

Близнаци

Таблетки за щастие не съществуват, щастието е лична работа. Но и то може да бъде тренирано. Просто спрете за миг, спомнете си какво е усещането да си щастлив. И правете това всеки ден, докато не Ви стане навик.

Рак

Днес Ви е философски ден, време за търсене на смисъл, за търсене на себе си. Понякога тези въпроси изглеждат доста абстрактни, но всъщност те са в основата на всичко. Не ги подминавайте.

Лъв

Пуснете обидите и гнева, които таите в душата си, те само гълтат енергията Ви. Да страдате заради грешките на някой друг е напъно безполезно. Вземете живота в ръцете си.

Дева

Някой беше казал - Адът, това са другите. Днес ще можете да потвърдите или да оборите тази мисъл. Определлено другите ще са Вашето предизвикателство. Не приемайте нещата прекалено емоционално, дори можете да опитате техниката психологическо айкидо (има една такава книжка, ще Ви е от полза). Просто не приемайте обвинения, обиди или пък похвали, запазете спокойствие.

Везни

Днес е важно да намерите деликатен начин (както само Вие умеете) да накарате другите да свършат нещо. Дайте шанс на хората да направят нещо добро за себе си - да Ви помогнат :)

Скорпион

Творчеството вдъхновява и окрилява, но се иска работа, за да могат идеите да видят бял свят. Сутринта е за творчество и забавления, следобедът за материализация. Не е зле като разпределение, пък и не зависите от работно време днес.

Стрелец

Спомнете си какво сте сънували, може да се окаже ценна подсказка за нещата, които трябва да направите. Изобщо доверете се на интуицията си и следвайте сърцето си.

Козирог

Вечно да преодолявате препяствия и да постигате резултати няма да Ви направи щастливи, дори доволни от себе си ще сте само за кратко. Щастието е емоция и радост, тях трябва да търсите.

Водолей

Не стойте в очакване на чудото, направете така, че чудото да се случи. Понякога това е просто въпрос на постоянство, да благодарите всяка сутрин или да правите нещо добро всеки ден. Просто не спирайте. Чудото ще Ви намери.

Риби

Добър ден за ограничение в храната и за пост. Важно е да се изпълнявате дадените обещания и най-вече да обърнете внимание на духовните практики.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА