Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 17:31 14 655 3

5 зодии забогатяват догодина

  • зодии-
  • астрология-
  • 2022 година-
  • забогатеят-
  • зодикални знаци-
  • финансово благополучие

2022 година е доста благоприятна за работа, бизнес и финансови транзакции

5 зодии забогатяват догодина - 1
Снимка: shutterstock

Когато започне новата година, първото нещо, от което повечето хора се интересуват, е колко успешни ще бъдат на финансовата арена.

2022 година като цяло е доста благоприятна за работа, бизнес и финансови транзакции, но за всеки знак в различна степен.

Не забравяйте, че колкото и да е силен късметът ви, ако се отдадете на лоши финансови навици, няма да забогатеете, дори и вашият зодиакален знак да е в списъка с късметлиите, пише сайтът Edna.bg.

Отървете се от тях възможно най-скоро, за да не изпуснете късмета си.

Лъв

Лъвовете са единствените представители на елемента Огън в този списък, защото само те знаят как да се контролират и да не бързат с решенията. През 2022 г. трябва да взимате решения със спокоен ум. Планетите ще направят интуицията на Лъва много силна, но те няма да могат да забравят за логиката. Ако хората от този знак не стигат до крайности, тогава те ще могат да вземат правилните решения. Астролозите също препоръчват да спрете да бъдете спасителен пояс за другите хора. Всяка помощ трябва да е взаимна. През 2022 г. времето ще бъде най-ценният ресурс.

Дева

Очаква се Девите да имат изключително продуктивна година. Планетите са в идеална позиция за творческа работа. Също така светът се управлява от числото 6, което е покровител на необикновеното мислене. Девите знаят как да мислят извън кутията и трябва да използват това умение на сто процента. Планетите и Шестицата ще разгърнат напълно потенциала на тези хора, но за тях е много важно внимателно да изразходват енергията си, така че преследването на пари и успех да не доведе до пълно емоционално и енергийно изтощение.

Везни

Представителите на тази зодия водят делата си спокойно, което напълно отговаря на настроението на планетите. През 2022 г. те ще могат да се споразумеят с всеки и за всичко. Това означава, че всяка работа, която ще бъде обвързана с преговори и търсене на компромиси, ще мине по мед и масло. Везните, които са заети в сферата на продажбите, ще се радват на големи успехи и печалби. Астролозите смятат, че най-доброто време за бизнес пътувания за хората от този знак е юни и юли, както и самото начало на зимата. Единственото, с което Везните ще трябва да внимават, е пазаруването.

Тази година ще бъде управлявана от Водния Тигър. В източната култура това животно означава спокойствие и благоразумие. Тигърът е бърз, когато види плячката си и знае със сигурност, че е в състояние да я хване, без да изразходва много енергия. Козирозите действат по подобен начин във финансите и работата. Те не искат неприятности, а изчакват и много внимателно планират делата си. През 2022 г. този подход ще бъде възможно най-печеливш и правилен. Това означава, че Козирозите могат да се нарекат най-успешните хора в сферата на финансите през тези дванадесет месеца.

Риби

Рибите принадлежат към същата стихия като Тигъра, който ще управлява тази година. Освен това си струва да се отбележи благоприятното подреждане на планетите и звездите. През по-голямата част от годината Рибите ще имат голям късмет в новите начинания. Като цяло 2022 г. може да се нарече време на голямо финансово преструктуриране за представителите на този знак. Много интересни събития очакват Рибите. Има възможност за намиране на нова работа, започване на нов бизнес. Най-важното е да не бързате, защото Тигърът не обича бързането и не приема неоправдани рискове.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    5 2 Отговор
    Пари ми дай, мечти не ми давай. :D
  • 2 Катеричката Беатрис

    3 1 Отговор
    А за останалите зодии един гол...
  • 3 Задължително, гол с пари..!

    4 0 Отговор
    Иначе, няма, закуска, обет и вечеря...!