Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 07:00 11 718 1

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Благоприятен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Работата, рутината, задачите ще отнемат най-голяма част от вниманието и силите Ви. Затова пък, ако сложите ред, някак всичко ще Ви стане ясно, лесно и ... Ще Ви се отвори шанс за нови, интересни срещи.

Телец

Може и да не получите точно това, което сте искали, но поне сте на прав път. Ще се наложи да положите още малко усилия, за да направите нещата съвършени. Дерзайте!

Близнаци

Денят е особено благоприятен. Всички неща, които започнете днес ще са дълготрайни и издържливи. Действате внимателно, практично, сдържано.

Рак

Днес ще сте по-нетърпеливи и това може да Ви накара да реагирате малко агресивно. Опитайте да се овладеете, ако трябва дишайте, повтаряйте си мантри, бройте до 10 преди да кажете нещо. Намерете начин да пуснете напрежението.

Лъв

Трудно ще намерите спокойствие.То и спокойствието не винаги е най-доброто, което искате. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и момент неспокойствие води до толкова интересни изводи впоследствие.

Дева

Позволете си да приемете ситуациите, в които попадате - без осъждане, без анализиране, просто приемете нещата. Напоследък се използва един израз - квот-такова. Колкото и улично да звучи, това е начин човек да приеме, без да трупа обвинения към себе си или другите. Има някакъв Вселенски план, за който сме чували всичко, но никому не е известен. Налага се да се доверите.

Везни

Малко разсеяни ще сте днес и ще Ви се иска да избягате от всички отговорности. Все пак има неща, които не можете да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете творчески към онова, което правите. И не забравяйте да се усмихвате повече.

Скорпион

Случва се понякога така, че сякаш живеете в приказва. Има мистика, неочаквани обрати, добри и лоши ... Всъщност знаете ли от кои сте? На която и страна да заставате, не пропускайте да научите урока си, за да не затънете в някое приказно блато.

Стрелец

Отново се обръщаме към Учителя Дънов, за да Ви припомним, че щастието зависи от три неща: правилно дишане, правилно хранене и правилно ходене. Погледнете в живота си, можете ли да кажете, че сте щастливи?

Козирог

Днес Ви провокираме да благодарите на 10 човека, които познавате. И не на ум, а реално - да им напишете писмо, съобщение, да им изпратите картичка или пък да им се обадите по телефона. Кои са 10-те човека на които бихте благодарили днес?

Водолей

Силата е във Вас, в силата на сърцето и мощта на вярата. И това е нещо, което никой, съвсем никой не може да Ви отнеме. Пазете и укрепвайте силата си, тя Ви дава живот!

Риби

Изкушенията ще са много, но умът Ви ще е ясен и бърз. Използвайте силата му, за да анализирате живота си и най-вече работата. Доволни ли сте от резултатите, които постигате, какво Ви липсва? Какво бихте направили различно? Помислете и след това - запретвайте ръкави, както са казали хората - лозето не иска молитва, а мотика.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.