Last news in Fakti

2 Декември, 2021 07:00 9 672 0

Вашият хороскоп за днес, 02.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен и забавен може да бъде този ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 02.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не забравяйте една малка тайна - когато се фокусирате върху себе си - растете. Когато се фокусирате върху проблемите си, те растат. Просто внимавайте къде е фокусът Ви.

Телец

На фокус идват партньорствата. Ще се стремите да намерите баланса във всяка ситуация и ще търсите взаимноизгодни решения. Отрицателната страна е склонността към спорове, така че сещайте се като се опитате, ей така заради спорта, да демонстрирате и другата страна на нещата. Наслаждавайте се на мига, бъдете справедливи и главното - красиви.

Близнаци

Ден, в който ще имате доста досадни неща за вършене и довършване. Бъдете практични и не хабете сили за ненужни неща. Разчетете времето и силите.

Рак

Интересен и забавен може да бъде този ден, ако сами не се вкарате в драма с любовни елементи. Не разбрахте ли, че всъщност сами режисирате този филм? Променете поведението си и резултатите няма да закъснеят.

Лъв

Сгушени в уютната черупка на емоциите, трудно някой ще Ви накара да покажете носа си навън. Макар и с неудоволствие ще свършите много неща. Не драматизирайте толкова, винаги може да е и по-зле, нали ;) Потърсете положителното и се усмихнете.

Дева

Далечни и необясними неща ще Ви мамят днес. Като един пътешественик по пътя на духа, ще търсите пътя към истината и към себе си. И макар да звучи малко отвлечено, човек винаги има нужда от глътка вяра и щипка чудо, огледайте се, непременно ще ги забележите.

Везни

Финансовите проблеми са разрешими, макар и не както очаквате. Използвайте повече въображението си и не се доверявайте на мними авторитети, следвайте собствената си преценка.

Скорпион

Може драматично да възприемете събитията, но те всъщност ви помагат да изчистите ненужни вече представи и да разберете колко голяма сила имате.

Стрелец

Имате запас от сили да се справите с всяка ситуация. Бъдете готови нещата да не са такива, каквито очаквате. Но пък късметът няма да Ви изневери.

Козирог

Приятелите са тези, които ще направят деня Ви прекрасен. Малко странни неща може да се случват, но изненадата е символът на днешния ден за Вас, приемайте нещата с радост и благодарност.

Водолей

Избягвайте нещата, които ви пречат, фокусирайте само върху същественото. Определено ще има много неща, които ще ви разсейват. Приоритизирайте.

Риби

Бихте могли да направите невероятни красиви и успешни неща, които да зарадват повече хора. Не чакайте и не се притеснявайте, просто действайте.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА