Last news in Fakti

13 Декември, 2021 07:00 10 065 2

Вашият хороскоп за днес, 13.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Изключително благоприятен ден за преговори за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 13.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се опитвайте да направите нещо,което никой досега не е успял,днес определено няма да се получи. Карайте по познатия начин с познатите неща.

Телец

Денят ще започне с едно запознанство,което може да повлияе на целия Ви по-нататъшен живот. Имате шанс да направите нещо наистина интересно.

Близнаци

Изключително благоприятен ден за преговори. Ще сте доста убедителни и в същото време достатъчно дипломатични, една твърде успешна комбинация.

Рак

Умът Ви ще щрака на бързи обороти, но защо ли това ще Ви обърква повече. Прекалено сте зависими от чуждото мнение, а това Ви прави уязвими.

Лъв

Подходящ ден да сложите ред в живота си. Това ще е съпроводено с трудни разговори относно моралните ценности,но каквото сте си надробили.

Дева

Ден на искрени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти - не всичко, което обещавате, може да изпълните. Май подхождате несериозно към сериозното.

Везни

Не се задълбавайте в детайлите, защото това освен загуба на време, Ви кара да губите представа за общия план. Не се преуморявайте.

Скорпион

Ентусиазмът Ви е похвален, но има и някои неща,които чакат Вие да ги свършите. Не се разсейвате много със сладки приказки, а действайте.

Стрелец

Не си струва да хабите време и сили, за да убеждавате някого в правотата си. Отхвърлете задълженията, за да знаете с какво точно разполагате.

Козирог

Енергията направо ще извира от вас и това ще ви кара да се надценявате твърде много. Опитайте се да сте по-практични,да живеете тук и сега.

Водолей

Дори най-незначителната според Вас лъжа може да има неприятни последици. По-добре кажете истината и си понесете отговорността.

Риби

Днес се опитайте да сте максимално активни. Така хем ще заработите нещо допълнително, хем ще се почувствате супер-полезни и удовлетворени.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ХОРОСКОП инфото

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.