Last news in Fakti

16 Декември, 2021 10:56 19 585 5

Идва кошмарна 2022 г. за 3 зодии

  • зодии-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • 2022-
  • нова година-
  • китайски хороскоп

Звездите вещаят куп предизвикателства и трудности за три зодиакални знака

Идва кошмарна 2022 г. за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Очаква се годината на Черния тигър, която ще настъпи след броени месеци, да бъде ярка и изпълнена с непредвидими събития.

Промените, които съдбата носи през предстоящата година, няма как да бъдат избегнати. И, за съжаление, не всички ще бъдат положителни, пише jenata.blitz.bg.

Според прогнозата на турския астролог Мурат Коюн, новата 2022 г. ще поднесе сериозни изпитания на три знака от Зодиака. Тя ще се превърне в истинско изпитание за силите им.

Лъв

Хората, родени под тази Звезда, се отличават с целеустременост и често имат доста стабилно, а понякога и необосновано самочувствие.

Според Мурат Коюн, през 2022 г. на плещите им ще се стоварят куп трудности. Ще се наложи да решават въпроси, свързани с емоционалната сфера.

В любовен план ще трябва да бъдат много внимателни. Освен това съществува голям риск от развод, ако не опитат да намерят общ език с половинката си и заедно да разрешат конфликтите.

През 2022-а представителите на този зодиакален знак ще трябва сериозно да се замислят за професионалната си дейност. Може би най-доброто решение би било да намерят ново място на работа или напълно да променят професията си.

Дева

Родените под този зодиакален знак са олицетворение на справедливостта и чистотата. Те са свикнали внимателно да подбират хората около себе си и да са отнасят изключително внимателно към собственото си здраве.

Последната черта ще изиграе важна роля в живота им през следващата година - общото им състояние може да ги подведе. Това отчасти се дължи на факта, че ще трябва да работят с тройно усърдие. Подобна работоспособност ще им позволи да пожънат добри резултати в бъдеще.

Сериозни изпитания очакват Девите и в любовната сфера. 2022 г. ще бъде благоприятна за нормализиране на трудните отношения и внасяна на ред в личния живот. Но те няма да постигнат нищо, ако не се борят за щастието си.

Скорпион

Страстни и властни по природа, Скорпионите се отличават със своята издръжливост и смелост. Природата ги е надарила с остър ум, а жизнената им енергия бушува.

Скорпионите са известни и със своята непримиримост, която може да доведе до криза в семейните отношения през 2022 г. Освен това конфликти ще възникват не само с любимия, но и с роднини. През новата година на Скорпионите ще им се наложи със зъби и нокти да се борят за брака си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хехе

    5 8 Отговор
    Така им се пада.

    Коментиран от #2

  • 2 хе хе

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хехе":

    Има два вида зодии - Скорпион и ухапани от Скорпион!
  • 3 лошо, лошо -о

    0 3 Отговор
    Идва комарна 2022г.- ще ни треска и блатна треска.
  • 4 Абе къде е Дениз Джамбазов?

    4 0 Отговор
    В отпуск ли е или го уволнихте?
  • 5 Една 12 (дванадесета) от ...

    5 1 Отговор
    ... населениета на земята е в зодия, примерно "скорпион", това са стотици милиони хора. Предричане по звездите, които са в непрекъснато движение е несъстоятелно, първо поради брой, второ, поради динамика. Спомнете си казаното от древни мъдреци, ВСИЧКО ТЕЧЕ, ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ.