Last news in Fakti

27 Декември, 2021 07:00 6 787 1

Вашият хороскоп за днес, 27.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Девите ще са фонтан от бликаща енергия

Вашият хороскоп за днес, 27.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Оставили сте много неща за довършване. Потърсете някой да Ви помогне,не поемайте всичко върху си.Догодина ще се занимавате с каквото искате.

Телец

Внесете малко ред в дома си, че покрай тези празници всичко доста се е пообъркало. Е, най-малкото може да организирате другите да го свършат.

Близнаци

Време е да подготвите дома си за Новата година, дори да я посрещате другаде. Купете нов предмет или пък разместете. Просто заради символа.

Рак

Опитайте през този ден да сте по-далечко от всякакви събития, ако изобщо Ви е възможно. Посветете деня на себе си, ако можете. Поглезете се.

Лъв

Имате сметки за уреждане. Не ги отлагайте,започнете Новата година без задължения. И не забравяйте настроението си у дома, като тръгнете навън.

Дева

Днес сте фонтан от бликаща енергия, да се чуди човек откъде я вземате. Ако можехте да дадете и на околните,светът щеше да е по-приветлив.

Везни

Покажете своята индивидуалност по отношение на празниците. Не се подчинявайте сляпо на правилата и просто се забавлявайте.

Скорпион

Премисляйки изтичащата година, не поглеждайте с гняв назад,а си простете за всичко, което не сте направили. Простете и на другите.

Стрелец

Да се опитвате да управлявате събитията няма нищо лошо. Но днес това много трудно ще се случи, така че по-добре се оставете на съдбата.

Козирог

Трудно ще Ви свърта на едно място, а още по-малко в компанията само на един човек. Не се знае с какво око ще погледне партньорът Ви това.

Водолей

Малко сте се поразмързеливили празнично. Хубаво е да свършите някоя работа у дома. Предложения няма да липсват, но ентусиазмът Ви ще куца.

Риби

Днес ще имате да свършите твърде много неща. Помолете за помощ приятели.Така ще Ви остане време и да празнувате. Стефановден е все пак.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.