Last news in Fakti

29 Декември, 2021 07:00 9 332 0

Вашият хороскоп за днес, 29.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Стрелците ще имат доста повече неща за вършене от обичайното

Вашият хороскоп за днес, 29.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не бъдете прекалено сериозни и намръщени, но също и не бъдете толкова безотговорни, че да оставяте други да решават вместо Вас какво да правите.

Телец

Ще сте в еуфория ,ще измисляте невероятни неща,Нова година иде. Имате идеи в изобилие, дано намерите кой да включите в смелите си хрумвания.

Близнаци

Обърнете специално внимание на партньора си в живота, покажете му, че е специален. Вечерта е предимно за усамотение и разговори на четири очи.

Рак

Еуфорията около настъпването на Новата година започва да Ви завладява. Направете последни проверки дали всичко е организирано както искате.

Лъв

Решили сте да свършите прекалено много неща. И нищо чудно да успеете, макар че ще има доста непредвидени външни фактори. Юнаци сте си Вие.

Дева

Настроение ще има, идеи за забавления - също. Не се хабете твърде,трябва да сте готови за утре. Сигурни ли сте, че сте помисли за всичко?

Везни

Ще се наложи да се оставите на течението, защото каквото и да започнете, трудно ще става. Важно е да се отърсите от вътрешните си страхове.

Скорпион

Ще сте малко разсеяни, ще Ви се иска да избягате от задълженията си и да останете поне за малко сами. Не упорствайте за безсмислени неща.

Стрелец

Имате доста повече неща за вършене от обичайното. Планирайте времето внимателно, защото може да не Ви стигне за всичките Ви мащабни планове.

Козирог

Решихте ли вече къде и с кого ще посрещнете новата година? Сега е моментът да се погрижите за външния си вид, втори шанс няма да имате.

Водолей

Доста импулсивно ще харчите пари, нещо нехарактерно за Вас. Бъдете внимателни с непознати, ще опитат да Ви заблудят и дори да Ви измамят.

Риби

Има неща, които просто трябва да приемете и не се правете на ощипани госпожици. Заемете принципна позиция и не я променяйте постоянно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА