Last news in Fakti

1 Януари, 2022 11:18 12 659 6

2022-ра започва с 3 ретроградни планети

  • планети-
  • 2022 година-
  • ретроградни планети-
  • ретрограден меркурий-
  • ретроградна венера-
  • ретрограден уран

Очаква ни напрегнат и динамичен януари

2022-ра започва с 3 ретроградни планети - 1
Снимка: shutterstock

Независимо дали вярвате в астрологията, вероятно ви се е случвало да чуете за предстояща ретрограда и да си помислите „Няма начин това да ми повлияе“. Но когато ретроградното движение започне, то не само че ви въздейства, но е и 10 пъти по-неприятно от очакваното.

Тези изживявания винаги са неприятни, защото ви напомнят, че дори най-безупречните планове са уязвими пред неочакваните приумици на Вселената, пише сайтът Edna.bg.

Ако вече се чувствате неспокойни и се чудите кои планети ще бъдат ретроградни през януари, не се страхувайте излишно:

Ретрограден Уран (от 19 август 2021 до 18 януари 2022)

Тъй като Уран е външна планета, вероятно няа да усетите ретроградното ѝ движение толкова много. Уран е ретрограден вече от половин година, което прави ефектът му по-незабележим, защото този транзит има тенденцията да се усеща в по-дълъг период от време, а не в краткосрочен план. Уран е планетата на бунта и индивидуалността, а ретроградното му движение е мощно време да покажете своята независимост и автентичност.

Ретроградна Венера (от 19 декември 2021 до 29 януари 2022)

Вероятно вече сте усетили суровите ефекти на ретроградната Венера през декември. Венера е планетата на любовта и приятелството, а когато се движи наобратно, има тенденцията да разкрива всички слаби места във връзките ни. Венера също така управлява парите и лукса, което означава, че нейната ретрограда може да разкрие негативни влияния във вашите навици за харчене и удоволствия. Това ретроградно движение ще приключи в края на януари, което означава, че 2022 ще започне с някои трудни уроци за вашите романтични връзки. Запомнете, че ретроградната Венера разкрива неща, които винаги са съществували, но са останали скрити, докато истината не излезе наяве.

Ретрограден Меркурий (от 14 януари до 4 февруари 2022)

Страшният ретрограден Меркурий наближава! Бързо движещата се вътрешна планета е ретроградна по три или четири пъти в годината, но този транзит трае само няколко седмици. Меркурий е планетата на комуникацията и логиката, така че когато се движи в обратна посока, ви оставя с усещането за объркване и неорганизираност. Вместо да търсите логика в случващото се, приемете странните неща, на които ви обръща внимание този транзит. Тази ретрограда започва в общителния Водолей и преминава през трудолюбивия Козирог на 25 януари, преди да приключи на 4 февруари. Обърнете внимание какво ви разкрива за вашия социален живот и работна етика.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 нео

    3 0 Отговор
    Хороскоп за 2022 г няма ли да има?
  • 3 Домакин

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Питай Алена...остави , ами и добавим, че първите новородени у нас две две близначета...МОМЧЕТА ...на война и размирици е :))
  • 4 мани мани

    2 1 Отговор
    ретроградният ми мекКУPий се показва и минава покрай орбитата на венериният хълм вече изнатопoрчен ретрограден меригоКУPий за коят го поиска? да вляни, ама ретроградно и да усети ретроградното ѝ движение ... :P
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ужаст

    1 0 Отговор
    Не знам как ще живея сега. С тези ретроградни планети. Направо не знам... дали да го преместя в другия крачол.