18 Април, 2013 11:03 7 164 1

"Момичето за милиони" обича голотата на тялото си

  • тамара екълстоун-
  • формула 1-
  • дъщеря-
  • милиони

Тамара Екълстоун е известна като „момичето за милиони", тъй като е щерка не на кого да е, а на шефа на Формула 1 - Бърни Екълстоун. 28-годишната красавица позира за най-известното мъжко списание Playboy, демонстрирайки прелестното си тяло.



Снимка: Playboy

Много звезди отказват да позират за Playboy и макар да се събличат в някои от филмите си, не приемат голотата като за показ. Тама обаче не е от този тип личности. Тя не се нуждае от пари, нито от повече слава.

„Гордея се с тази прекрасна фотосесия. Като жена, смятам, че трябва да обичам тялото си и да се чувствам красива отвътре и отвън. Playboy е иконично списание и за 60 години е поставяло на страниците си едни от най-красивите жени. Наистина съм поласкана, че имам възможността да бъда на майската му корица", споделя Тамара.

„Всеки път, когато някой непознат ме види и ми казва: „О, ти си европейската Парис Хилтън". Аз съм точно обратното. Знам, че не мога да бъда успешна колкото баща си, но ми омръзна да не правя нищо. Писна ми да правя ваканция след ваканция и да нямам мотивация за нищо", допълва красивата брюнетка.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    1 0 Отговор
    Аз бих я мотивирал ако ме вземе с нея на ваканция.