Last news in Fakti

13 Януари, 2022 12:54 2 401 4

Роби Уилямс продава имение, обитавано от духове (СНИМКИ)

  • роби уилямс-
  • къща-
  • имот-
  • имение-
  • обитавана от духове-
  • духове-
  • призраци

Семейството на Уилямс е убедено, че в къщата са се случили трагедии и сега тя е обитавана от духове

Роби Уилямс продава имение, обитавано от духове (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският певец Роби Уилямс се опитва да продаде обитаваното си от духове имение за 7 млн. лири. 47-годишният изпълнител пусна на пазара имота си през септември миналата година, но не успя да привлече надежден купувач въпреки "огромния интерес" към палата, пише "Daily Mirror".

Имотът разполага със седем спални, голяма кухня, всекидневна с камина, плувен басейн, площадка за хеликоптер, огромна градина. В дома той живее със семейството си - съпруга Айда Фийлд и техните четири деца: Теодора, на 9, Чарлтън, на 7, Колет, на 3, и Бо, на 2.

Говори се, че бившата звезда от "Take That" отказва да намали продажната цена от £6,75 милиона на имението, което купил за 9 млн. Имотът е един от най-разглежданите в района на Уилтшир.

Вероятно причината хората да харесват къщата, но да не се осмеляват да я купят, е че преди време Роби предположи, че е обитавана от духове.

По-рано той сподели в подкаст, че е дискутирал това с най-голямата си дъщеря: "Имотът е на хиляда години. Има една стая, за която смятам, че е обитавана, тръпки ме побиват. Там спи дъщеря ми Теди. Тя ми каза: "Тази стая ме плаши. Не харесвам тази къща". Отвърнах, че и мен ме плаши. Казах ѝ, че не е нужно да спи там. Ако голяма скръб, голяма болка или трагедия, е настъпила вътре, мисля, че може да попие в стените и да остави там есенция, която остава за много, много дълго време".

Въпреки това, Роби се двоумеше дали да я продава, защото там той и Айда се влюбили. Те започнала да се срещат през 2006 г. и се ожениха през 2010 г.

"Compton Bassett House е идеалното място за нашето семейство. Там двамата пуснахме корени като двойка и мечтаехме за деца", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продава имение пълно

    10 0 Отговор
    ....с духове и най-вече Алкохолни изпарения :))
  • 2 Skin walker ranch

    5 0 Отговор
    Гледах документален филм за Skin walker ranch , с участието на Роби Улилиямс , това е имение в щата Юта за което се твърди , че се случват много паранормални неще , е явно Робито е видял интересе който поражда този слух и сега пише че в неговата къщаима дихове за да привлече интереса на купувачите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Муаха-ха-ха-ха...

    1 0 Отговор
    Ако и аз съм лежал в клиника за наркомани ,ще ми се привиждат духове навсякъде.Някой окултист ще го купи да си върти кози на олтара в двора.