Last news in Fakti

21 Януари, 2022 07:00 9 162 0

Вашият хороскоп за днес, 21.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Изключителен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 21.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста продуктивен може да е този ден. Важното е да имате цел и …помощници. Определено днес можете да убедите всеки във всичко. Ползотворен ден, не го пропилявайте напразно.

Телец

Изключителен ден. Не се помайвайте и не му мислете твърде много. Най-важното е да не зацикляте в негативни настроения и да не си повтаряте, че нещо не може да стане. Винаги има начин, ако има желание.

Близнаци

И днес съдбата е благосклонна към вас. Можете да споделите опита който сте натрупали в една или друга посока. А най-важното е да не се цепите от колектива.

Рак

Днес ще трябва да успеете да приключите с всички задължения, които сте поели, защото е последният работен ден. А и е добре да сте “на чисто” за уикенда.

Лъв

Нямате търпение да приключи този работен ден, за да се почувствате свободни и неангажирани. Но денят сякаш тече убийствено бавно, това е вашият урок по търпение. Вечерта, обаче ще успеете да направите нещата така, че всички да се чувстват доволни.

Дева

Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте само на сигурно. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна, но нали идват почивни дни – можете да планирате нещо интересно.

Везни

Малко повече работата ще ви се струпа днес, дори може да се наложи да поостанете до по-късно. Хубавото е, че колегите ви ще са съпричастни и ще има кой да ви помогне. Не надавайте ухо на клюките, няма да ви е приятно да научите някои неща.

Скорпион

Чудесен завършек на една усилна седмица. През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Можете да разчитате на авторитета си, за да внушите идеите си.

Стрелец

Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.

Козирог

Прекрасен ден за срещи, разговори, кореспонденция, а и за културни мероприятия, в случай, че ви вълнуват. Любовните срещи може да придобият много страстен оттенък, опитайте да реагирате адекватно спрямо ситуацията.

Водолей

Добре, че днес е петък и следват два почивни дни (поне за повечето от Вас). Ще имате време по-спокойно да завършите нещата, които сте започнали. Хубаво е, ако Ви остане време да се поразходите някъде извън града.

Риби

Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА