Last news in Fakti

21 Януари, 2022 20:24 7 266 10

Това са най-опасните зодиакални знаци

  • зодиакални знаци-
  • зодии-
  • опасни-
  • астрология-
  • фбр

Според данните на ФБР

Това са най-опасните зодиакални знаци - 1
Снимка: shutterstock

Характерът и постъпките на човек зависят от много неща: семейство, среда, образование и, разбира се, зодиакалният знак.

Федералното бюро за разследване публикува зодиакалните знаци на прочути серийни убийци и психопати и според тези данни, направи списък с най-опасните зодии, които са склонни към престъпления.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат най-луди от всички. Те са велики манипулатори и обичат да контролират останалите. Някои от най-големите лидери и извършители на многобройни престъпления, са родени под този знак. Тед Бънди, Пабло Ескобар, Сталин, Аугусто Пиночет са само част от серийните убийци, които са под знака Стрелец.

Дева

Девите могат да бъдат подли и потайни. Голяма част от регистрираните престъпления са от Деви, но обикновено не стигат до убийства, а до по-леки криминални прояви.

Риби

Рибите са любящи и грижовни, но обичат и да имат контрол. Склонни са към нестабилност и несигурност, които ги правят опасни. Рибите са предани и лесно се пристрастяват към неща и хора. Много серийни убийци са родени под този знак.

Скорпион

Според статистиката, най-голям брой серийни убийци са родени под този знак. Внимавайте със Скорпионите, защото са много непредсказуеми.

Рак

Най-опасният знак от зодията е Рак. Раците трябва да контролират всичко и са много манипулативни. Проявяват пасивна агресия, поради което трудно може да ги разберете. Раците са склонни към изключителна ревност, която ги води към убийства, както и към много други престъпления.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    8 15 Отговор
    В казармата имаше един зодия Рак бях го кръстил редник Зануси и ми переше дрехите!
  • 2 Аз пък съм стрелец

    7 2 Отговор
    Една от зодия скорпион я мушках цяла вечер със сабята. Умря поне десет пъти.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дедо-вия

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Аз пък съм стрелец":

    И аз съм Стрелец 😊. Верно ли Скорпионките са толкова добри?
  • 5 Dimitrin Rusev

    9 1 Отговор
    Явно FBI нямат друга работа ! Скоро може и хороскопи да публикуват ! А нашите преписвачки..... дано ги стигнат Американците !
  • 6 зодия

    2 8 Отговор
    Нямя да ви казвам коя зодия съм,но преди хоби ми беше,да бия жестоко хората.Какаво ли не направих ,за да спра.Защото наистина на някои им чупех главите.Та така де ,фбр са прави.Ако ви се случи да се сблъскате с извратен изрод като мен не е лошо да заговорите за зодии.Е,всичко е минало.

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 7 зъл пророк

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "зодия":

    Поздравления, че сте се справил, защото при повечето хора отрицателните качества се усилват с годините. Като килограмите с възрастта. В този ред на мисли момичето на снимката от статията за пухкавите дами не е толкова дебело заради визията си, а защото ако под 30 години изглежда така, след 40 е доста вероятно да е със свръхтегло.
  • 8 Бокси

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "зодия":

    Добре че си спрял, въпрос на време е било да си намериш майстора.
  • 9 Злодия

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "зодия":

    А в реанимацията скоро ходил ли си? Че и пандемия има в момента.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.