Last news in Fakti

26 Януари, 2022 15:29 1 995 8

Обвиниха в изнасилване Мерилин Менсън

  • мерилин менсън-
  • изнсилване-
  • бивше гадже-
  • актриса-
  • документален филм-
  • сънданс-
  • phoenix rising-
  • евън рейчъл ууд

Търдението е на актрисата Евън Рейчъл Ууд и стана ясно от документалния филм "Phoenix Rising", представен на "Сънданс"

Обвиниха в изнасилване Мерилин Менсън - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Американската актриса Евън Рейчъл Ууд обвинява рокаджията Мерилин Менсън, че я е изнасилил, възползвайки се от снимките на един от музикалните си клипове, съобщават международните информационни агенции.

Евън Рейчъл Ууд, известна с ролите си в сериала "Западен свят" и във филма "Тринайсет", формулира обвиненията си в документалния филм на HBO "Phoenix Rising", представен на кинофестивала "Сънданс", който се провежда във виртуален формат.

В продукцията, която показва борбата за увеличаване на давността за сексуални престъпления, за да имат възможността жертвите да получат правосъдие, актрисата се връща към снимките през 2007 г. на музикалния видеоклип към парчето "Heart-Shaped Glasses" на Мерилин Менсън, който по това време е неин партньор.

"Бяхме говорили за симулирана секс сцена. Но когато камерите започнаха да снимат, той реално проникна в мен. Никога не съм се съгласявала с това", разказва актрисата.

Евън Рейчъл Ууд започва да се среща с Мерилин Менсън, истинското име на когото е Брайън Уорнър, през 2006 г., когато е на 18-годишна възраст. Певецът по това време е на 37.

"Бях принудена да извършва сексуален акт с комерсиална цел под фалшив предлог. Бях изнасилена пред камера", настоява актрисата.

По думите ѝ по време на сексуалната агресия екипът е бил изключително смутен и никой не е знаел какво да направи", допълва тя.

Според документалния филм Мерилин Менсън след това е упражнил натиск над младата жена да увери репортерите, че по време на снимките не е имало реална секс сцена.

Режисьор на документалната продукция от две части "Phoenix Rising" е номинираната за "Оскар" Ейми Бърг, която е автор на филма за Джанис Джоплин "Джанис: Малкото момиче е тъжно".

Евън Рейчъл Ууд имаше връзка с Мерилин Менсън от 2006 до 2010 г. След раздялата им актрисата стана активен защитник на жертвите на домашно насилие, използвайки собствената си история.

През февруари 2021 г. актрисата обвини публично музиканта в години на тормоз. Менсън отрече обвиненията, но през следващите месеци към Ууд се присъединиха още няколко жени, които също заведоха дела срещу рокаджията. По време на скандала Мерилин Менсън загуби договора си с лейбъла си и няколко филмови роли, а в края на годината бяха извършени обиски в дома му.

На тазгодишното издание на кинофестивала "Сънданс" отново не липсват документалните филми, посветени на музиката, които възкресяват изгубени музикални епохи, отбелязва Асошиейтед прес.

Първата част на документалната лента "jeen-yuhs", представена на "Сънданс" преди дебюта ѝ следващия месец по Нетфликс, разкрива моменти от младостта на все още неизвестния Кание Уест. Филмът е за ранните разочарования на изпълнителя по времето, когато е съсредоточил усилията си от млад продуцент да стане рапър. Кание Уест споделя и моменти на нежност с вече покойната си майка Донда.

Подобна майчина близост никога не е съществувала за певицата Шинейд О'Конър, която говори за тормоза, упражняван от собствената ѝ майка, във филма "Nothing Compares" на Катрин Фъргюсън.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gucci x Balenciaga

    24 0 Отговор
    Милата 🤣Мерилин Менсън, който по това време е неин партньор обаче била насилена, сега е на мода всяка неуспяла жена с контакт на известен и богат човек да пуска жалба за насилена да се пробва ако може да отлепи повече пари в банката ей голяма тарикатка че Мерилин Менсън не е добре с главата всеки знае тази като умна жена какви ги върши с него ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Една

    9 1 Отговор
    жена е чула от друга, а тя в метрото от непозната жена, че изнасилил една баба евантелистка.
  • 4 Rock

    10 0 Отговор
    Мерилин ги е привличал тези както свещта привлича нощните пеперуди. Чак сега тези пеперудки са решили да осребрят своята буйна младост- иначе щяха веднага да се оплачат в полицията. Дита няма оплакване от такъв характер- тя оставя Мерилин по други причини.На 18 години би трябвало да се занимава с други неща- не да бъде в компанията на Мерилин.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нямам Срам

    4 1 Отговор
    А психическия тормоз на жените над мъжете ? Няма и дума
  • 7 Heart shaped glasses

    5 1 Отговор
    Клипчето е от преди повече от 10 години. Сега ли се сети?!?
  • 8 На този

    0 1 Отговор
    няма кой да му пусне доброволно.