Last news in Fakti

25 Април, 2013 11:30 1 831 0

Нора Караиванова блести в роля на Куин Латифа

  • нора караиванова-
  • мюзикъл-
  • чикаго-
  • куин латифа

Мама Мортън – алчна и продажна, въвлечена в една история на насилие, прелюбодеяния и предателства, история умело манипулирана от медиите и общественото мнение  - това  е ролята поверена на Нора в култовия мюзикъл „Чикаго”, съобщават от АВА.


Актьорите в главните роли на Рокси, Велма, Мама Мортън и Били Флин са избрани с кастинг, проведен в два кръга. На българска сцена култовият мюзикъл „ Чикаго” се поставя за първи път на сцената на Музикалния театър.

Мюзикълът „ Чикаго” е сред най-мащабните продукции, реализирани на българска сцена с участието на хор, балет и оркестъра на Музикалния театър, с режисьор Бойко Илиев, диригент Бойко Илиев. Хитовата касова продукция наречена “power productions” на Бродуей е поставяна 16 сезона.

На 26 и 27 април 2013г от 19ч. в Музикалния театър е премиерата на култовия мюзикъл „Чикаго” , либрето – Фред Еб и Боб Фос, музика – Джон Кандър, текст на песните – Фред Еб, по пиесата „Чикаго” на Морин Далас  Уаткинс.

Във филмовата прожекция на "Чикаго", ролята на Мама Мортън бе изиграна превъзходно от актрисата Куин Латифа, дали и Нора ще успее да се справи по същия начин с ролята... предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА