Last news in Fakti

31 Януари, 2022 15:15 9 312 16

Ето коя попфолк певица влиза в "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • нов сезон-
  • попфолк певица

Сред звездите в "Капките" ще са Руслан Мъйнов, Виктория Георгиева и Крисия

И предстоящият десети сезон на култовото шоу "Като две капки вода" няма да мине без участието на представител от попфолк средите. През годините в продукцията на Нова телевизия видяхме Преслава, Софи Маринова, Азис, Фики Стораро, като следващият от жанра ще е Есил Дюран. Талантливата изпълнителка напоследък измени визията си, след като се подложи на ринопластика преди година, така че ще я гледаме два месеца абсолютно променена не само в костюмите и грима, пише Хотнюз.

Изпълнителката, която може да пее както чалга, така и джаз, има богат опит с риалити шоутата. Участвала е като жури в "Мюзик айдъл" и "България търси талант", криеше се под маската на Ангелът във втория сезон на "Маскираният певец". Най-новото предизвикателство за нея е участието ѝ в "Като две капки вода".

View this post on Instagram

A post shared by Есил Дюран (@esilduran)

Сред звездите в "Капките",в юбилейния му сезон, ще са и Руслан Мъйнов, който също има минало на попфолк артист и няколко дуета с Деси Слава. На сцената на "Капките" ще видим и Моню Монев, познат като доц. Мазов от популярния тв сериал "Откраднат живот", издаде наскоро Халваджиян. Неофициално се заговори, че в шоуто за имитатори влиза и Виктория Георгиева, която ни представи на "Евровизия" две поредни години.

"Този сезон решихме да заложим на силното актьорско присъствие, както беше в първите сезони. Очакваме от актьорите невероятни превъплъщения и много добри имитации“, каза Магърдич в интервю тези дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кириос

    15 2 Отговор
    Не го гледам това предаване .Съжелявам
  • 2 Замбо

    17 1 Отговор
    И боже и това предаване по точно това кич шоу го завзеха чалгарите досадни.
  • 3 Анти чалга

    17 3 Отговор
    Този дългокосия най добре вече да го нарече като две капки вода с чалгарите . Само такива вече кани и артисти . Превръщат всяко чуждо шоу на кич и цирк .Пак ще има лигав Рачков падащ като талпа щом арменеца е на сцената .Ще има лош грим и скучни песни както и много чалга. Предаване за чалгари стана този формат.
  • 4 Емил

    19 2 Отговор
    Попфолкът се развива само защото проституцията все още е незаконна! Ако се разреши най-древната професия, никой няма да ги слуша!
  • 5 въпросче

    6 3 Отговор
    Е,защо и Крисия? Нашата малка принцеса към чалгата ли се е ориентирала?

    Коментиран от #8, #10

  • 6 Херо

    10 2 Отговор
    Страшно засукан ориенталски милф.
  • 7 Зик

    9 0 Отговор
    Значи няма да се гледа . От първия сезон само малко гледах да видя как нашия ще го направи и до там . Нищо общо със чуждите формати който съм гледал. А за това предаване знаех още преди да се появи тука .Защото съм гледал няколко сезона по руската телевизия .Тяхното беше със стил , нямаше лигав водещ или жури. Страхотен грим декори , само певци тук там някой актьор . Всичко беше сериозно не като Рачков и Зуека хилежи и майтапи през две секунди.
  • 8 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "въпросче":

    Там са парите . Много малко хора слуша поп или друга музика . Чалгата лесно се възприема , елементарни текстове и музика не тормозят мозъка на човек да мисли какво слуша.
  • 9 бачо е бачо

    5 2 Отговор
    Не я знам тая и къде ще "влиза" ,ама като гледам как предизвикателно си е отворила тунинг-устенцата ...надали само с "две капки" ще се задовили да и влязат в тях ...
  • 10 Rock

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "въпросче":

    Къде в статията прочете за Крисия?

    Коментиран от #12

  • 11 Порно

    2 0 Отговор
    Искам да и избелял канала
  • 12 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Rock":

    В заглавието най горе пише .

    Коментиран от #14

  • 13 хммм

    5 1 Отговор
    Само заради Рачков може и да не гледам това шоу. Не обичам просташки изпълнения, а при него всички са такива.
  • 14 Rock

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Благодаря.
  • 15 Кофти

    1 0 Отговор
    Коя е Крисия ?
  • 16 До въпросче

    3 1 Отговор
    Вашата малка принцеса Крисия Вечновтора се е ориентирала към нищоправенето.