Last news in Fakti

26 Април, 2013 16:16 40 319 1

Бояна Маринова е новото откритие на PLAYBOY

  • playboy-
  • маринова

Сладкото откритие на PLAYBOY Бояна Маринова краси корицата на мъжката Библия. Темпераментната балканджийка – Бояна е родена в Тетевен - изглежда като перфектна комбинация между други две PLAYBOY корици - Николета Лозанова и Благовеста Бонбонова. И със сигурност, благодарение на стилната си сесия в брой 132, ще стане също толкова известна.

Снимките на Бояна са „вълнуващо изживяване” и според нея всяка жена тайничко си мечтае да бъде PLAYBOY корица и да „стане част от многобройните мъжки фантазии”. За нея мъжете са пренаситени и разглезени от женското внимание.

„Най-тъпата свалка беше в един столичен клуб – бях в компания с приятели, когато непознат се приближи, падна на колене, каза, че съм най-красивото нещо на света и иска да се ожени за мен, за да му родя деца!”, през смях разказва Бояна, преди да продължи към това как експериментира сексуално в... самолет.

Родена в заветната за българите 1993 г., Бояна знае всичко за „Парк де пренс” и легендарната победа на националите ни над Франция. Красавицата се интересува живо от футбол и с увереност демонстрира почти „академични”, за нежната половина от хомосапиенса футболни познания.

Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е с Жорж Ганчев. Легендарната фигура от годините на прехода говори не само за амбициите си в политиката и защо се завърна в нея, но и за различни държави, скъпите си жени, националната патриотична идея и познанството с Хю Хефнър. И, разбира се, за китарата си.

Брой 132 предлага исторически обзор на това как, кой, защо и какво се празнува на 1 май, 20 въпроса към Любен Кънев – княз Кирил от Недадените, специално подбрани 38 песни, свързани със секса, и кола за един милион евро - Пагани Уайра. Повече информация може да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    1 0 Отговор
    Милена Богданова, по стъпките на Елизабет Симеонова. Успех в журналистиката!