Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 17:59 4 211 12

4 признака издават, че предстои раздяла

  • връзка-
  • край-
  • раздяла-
  • любов-
  • взаимоотношения-
  • признаци

Ако забележите тези четири сигнала, то най-вероятно връзката ви върви към своя край

4 признака издават, че предстои раздяла - 1
Снимка: Shutterstock

Да сложиш край на една връзка рядко се случва спонтанно. Обикновено раздялата е предшествана от редица отрицателни фактори. Когато единият от двамата партньори реши да сложи край или пък двамата мислят в тази посока, то всеки един от тях преразглежда неколкократно своите причини да остане с този човек или да се разделят.

Ето кои са 4-те най-ясни признака, че вашата връзка се влошава и може да се стигне до раздяла.

Емоционални откъсвания

Колко емоционално близък се чувства партньорът ви с вас? Колко емоционално близък вие чувствате партньора си? Когато не се чувстваме емоционално свързани с човека до нас и не полагаме поравно усилия това да се подобри, то тогава бъдещата раздяла е все по-близо. Когато двама души се отдалечават един от друг на емоционално ниво, много е вероятно да са готови да прекратят взаимоотношенията си.

Липса на споделяне

Отново в основата на това са нашите емоции. Помислете колко често споделяте емоциите си с партньора си? Колко често партньорът ви споделя чувствата си с вас? Този обмен се нарича емоционално разкриване и е нещо, което наистина подкрепя връзката. Една връзка не би могла да просъществува без добра комуникация, в основата на която е именно разкриването на чувствата, желанията, слабите ни страни, страховете, но и споделяне на мечтите, грижа за другия.

По-малко подкрепящи реакции

Още един признак за това в каква посока се развива връзката ви, дали е в положителна или се влошава. Отново помислете как с любимия човек реагирате, когато някой постига своя мечта, когато постига успех, купил си е нещо ново, получил е повишение в работата. Реакциите ни са спонтанни и рядко можем да прикрием завистта си, пише az-jenata.bg

Твърде много илюзии по отношение на половинката ви или липси на такива

Когато сме влюбени, лесно се заблуждаваме за другия. Често го издигаме на пиедестал, виждаме го в много по-добра светлина, отколкото е, склонни сме да неглижираме отрицателни черти в поведението му. И все пак, според западни изследвания, в малка степен положителните илюзии биха могли да са ключови за една любовна връзка, а липсата им да се приеме като знак за влошаване на връзката.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар за реализации

    5 2 Отговор
    Аз съм в окаяно положение, заради хората, които са поробили българската нация!
    Те са виновни за моето нещастие!
    Те ми пречат да живея истински!
    Те пречат и на бг нацията да живее истински!
    Те са гадове от дъната на душите си!
    Те са лоши хора по природа , те са мръсни хора !

    Коментиран от #5, #9

  • 2 Гост

    8 0 Отговор
    Малейййй...ми аз съм готов ? Де тоя късмет ?
  • 3 сила

    12 0 Отговор
    5.....прибира се с друга жена в къщи
  • 4 Пич

    11 0 Отговор
    Стигне ли се до тези признаци , на единият от двамата хич не му пука , че другият ги забелязва !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Gucci x Balenciaga

    8 0 Отговор
    Има голямо разногласие в темата/изобщо нищо конкретно не прочетох, празни приказки/най ми стана смешно купил си е нещо ново 😂трябва една връзка да е пред своят край за да пазаруваме ???? Май нормален човек си подновяваше дрехите всеки сезон, модна тенденция това че се грижиш за външния вид не значи че си решил раздяла!Май по скоро е когато спирате да си говорите,прибараш се максимално късно ,чакаш половинката да заспи и тогава си лягаш до него /я/или спите в различни стаи или изобщо се изнесете на хотел нещо такова бяха симптомите

    Коментиран от #10

  • 7 Цвичката

    11 0 Отговор
    Гледай телевизия, а не спътника си в живота, и раздялата е на лице.
  • 8 Купидон

    9 0 Отговор
    Когато няма с.екс и не може да гледате предстои край.
  • 9 Дерзай

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дар за реализации":

    Безцелна реализация.
  • 10 Пич

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Gucci x Balenciaga":

    Може да ви посоча доста по добри , но найстина няма смисъл , защото когато почнете да ги виждате , на другия вече не му пука ! Ако нещо може да помогне ,това е умението ,да усещате нещата , преди да се случат ! И да се адаптирате според обстоятелствата !
  • 11 Мисля

    8 0 Отговор
    Нищо вярно няма в написаното След 30 г брак ми е омръзнало да съм на "върха на атаката"искам си спокойствието и личното време за хобитата си.Уважаваме се гледаме си къщата и ще се подкрепяме на старини.Но няма да гледам турски сериали с нея,нито тя рибарския канал с мен.
  • 12 Само питам

    3 0 Отговор
    Събинче предполагам, че си експерт в провалените връзки.?