Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 16:15 4 479 6

Не приемайте съвети от тези 4 зодии

  • зодии-
  • лоши съвети-
  • съветници-
  • добронамерени

Някои знаци в зодиака са по-склонни да се превръщат „проповедници“, които обичат да дават по-скоро лоши съвети на хората около себе си

Не приемайте съвети от тези 4 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки от нас има в близкия си кръг поне един приятел или член на семейството, който обожава да му дава непоискани съвети. Този човек може наистина да си мисли, че понеже е по-възрастен или защото има повече опит, е натрупал и по-голяма мъдрост. Разбира се, възможно е този човек да е експерт в някаква област, но да не го бива като психолог, пише tialoto.bg.

Може този ваш близък да има много добри намерения към вас и въпреки това често да не ви дава най-добрите съвети. Всъщност понякога съветите на тази личност може дори да са ужасни и буквално да ви навредят.

Някои знаци в зодиака са по-склонни от други да се превръщат в този тип „проповедници“, които обичат да дават по-скоро лоши съвети на хората около себе си и то без някой да им ги е поискал.

Ето и кои са 4-те знака, които може да са добронамерени, но лоши съветници:

Водолей

Разбира се, Водолеят е много интелигентен знак, който обича да бъде информиран с всички новости, които се случват. Проблемът на хората от този знак е, че осъзнават своя интелект и са склонни да имат твърде високо самочувствие за своите познания, а оттам да раздават и купища съвети. Те са склонни да дават съвети и на тема „здраве“, като понякога дори се държат така, сякаш са завършили медицинско образование (без това да е така). Водолеите дори имат смелостта да използват знанията си, придобити в Google, за да поставят диагнози на близките си. Проблемът на Водолея е, че обича да се прави на всичколог (специалист по всичко), но никога не мисли лошото на другите. Просто приемайте любезно неговите съвети, но или не ги следвайте изобщо, или ги следвайте, но с много повишено внимание.

Телец

Телецът е един от най-самостоятелните знаци в зодиака. Той много често действа според собствената си воля, без да се доверява на чуждите съвети. В същото време той не се притеснява да предлага своите собствени съвети на близките си. Телецът не се интересува от правилата и фактите – той смята, че знае/разбира всичко най-добре. Той може да ви каже: „Забрави какво е написано в инструкциите – казвам ти, това е начинът да го направиш. Вярвай ми.“ Със сигурност можете да се доверите на вашия Телец, но ще го направите на свой собствен риск! Все пак е по-разумно понякога да сте леко скептични в доверието си към съветите му или поне да ги следвате малко по-пестеливо.

Стрелец

В много отношения хората от зодия Стрелец имат много добра преценка. И въпреки това, невинаги техните съвети са непременно добри. На първо място проблемът на Стрелеца е, че е сляп оптимист и невинаги вижда потенциалните опасности. Това го кара да дава неправилни съвети, тъй като той просто не може да предвиди как би се развила ситуацията в най-лошия ѝ сценарий. Съветите на Стрелеца са ръководени от положителния му начин на мислене, а на вас по-често ще ви трябва съветник реалист. Освен това другият проблем на Стрелеца е, че е твърде настойчив с неговите съвети и кара хората около себе си да го слушат без много-много да спорят. Имайте си едно наум с препоръките на Стрелеца, защото може да съжалявате горчиво, ако решите да се съобразите с тях.

Овен

Тъй като Овните са склонни да се държат доминиращо с хората около себе си, това не само ги прави лидери, но и е причината те да си мислят, че могат да раздават наляво и надясно непоискани съвети. Въпреки че и Овните винаги имат най-добрите намерения, все пак съветите им са толкова импулсивни, колкото е и същността им. Те нямат нито време, нито търпение да обмислят добре нещата. Човекът Овен реагира импулсивно, според начина, по който се чувства в момента и затова мнението му не е непременно най-добрата идея в дългосрочен план. Неговите съвети гласят: „Какво пък, ако ти харесва, направи го!“, но понякога това може да е катастрофално решение за вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен човек.

    8 6 Отговор
    овен и добър съвет е оксиморон!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Овните са по скоро

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен човек.":

    Използвачи и манипулатори

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Виталия

    3 1 Отговор
    Трийте факти, трийте факти...истината не можете. От 01.01.2021 започна да действа. Истинските хора ще печелят. Да се знае !