Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 12:55 2 055 1

Тарантино и съпругата му чакат второ дете

  • куентин тарантино-
  • баща-
  • дете-
  • бебе-
  • даниела пик

Преди малко повече от две години двойката посрещна първия си син Лео

Тарантино и съпругата му чакат второ дете - 1
Снимка: Shutterstock

Култовият режисьор Куентин Тарантино и съпругата му Даниела очакват второто си дете. То ще се появи на бял свят малко повече от две години, след като те се сдобиха с първата си рожба - синът им Лео. Тогава много от хората си мислиха, че синът му е кръстен на близкия му приятел Леонардо Ди Каприо, но стана ясно, че детето носи името на неговия тъст, бащата на жена му Даниела, пише life.dir.bg.

Първото дете на 58-годишния Тарантино се роди в Тел Авив през 2020 година. Когато двойката се ожени през 2018 година, те заживяха в родината на Даниела, като често пътуваха до Лос Анджелис.

Те започват да се срещат за първи път през 2009 година, като се запознават на премиерата на филма му "Гадни копилета" в Израел, а в лентата се разказва за борбата срещу нацистите по време на Втората световна война. Тогата те започват връзка, която обаче не е никак сериозна в началото. Техните отношения обаче се задълбочават и през 2017 година, се сгодяват. Сватбата им е на следващата година в къщата им в Лос Анжелис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    5 1 Отговор
    Много еврейска статия нещо