8 Март, 2022 12:41 2 432 2

Сестрата на Меган я съди

  • меган маркъл-
  • сестра-
  • съд-
  • дело-
  • фалшиви изявления

57-годишната Саманта обвинява 40-годишната си полусестра във „фалшиви и злонамерени изявления“

Сестрата на Меган я съди - 1
Снимка: Shutterstock

След като преди година Меган Маркъл спечели дело срещу таблоиди, този път херцогинята на Съсекс застава от другата страна. Съпругата на принц Хари е съдена за клевета от своята полусестра Саманта Маркъл за протоворечивото интервю, което тя и съпругът ѝ дадоха на Опра Уинфри през март 2021 г.

Според съдебни документи, до които получава достъп изданието Page Six, 57-годишната Саманта обвинява 40-годишната си полусестра във „фалшиви и злонамерени изявления“, съобщи Епицентър.

„Меган невярно твърди, че: (а) тя по същество се е издигнала от бедност; (б) тя е била принудена от 13-годишна възраст да работи в поредица от нископлатени работни места, за да „свърже двата края““, се казва в жалбата. Саманта обвинява още Меган, че е подвела обществеността по отношение на отсъствието на Томас от сватбата ѝ с принц Хари през 2018 г., както и че е излъгала за последния път, в който двете са се виждали.

Саманта твърди още, че коментарите на Меган са навредили на продажбата на нейната книга „Дневникът на сестрата на напористата принцеса: Част 1“ (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1), като са ѝ попречили да си намери работа, причинявайки емоционален и психически стрес.

В отговор адвокатът на херцогинята - Майкъл Кумп, заяви пред изданието TMZ: „Този ​​безпочвен и абсурден съдебен процес е просто продължение на модел на смущаващо поведение. Ние ще му обърнем необходимото минимално внимание, което е всичко, което заслужава“.

Меган Маркъл коментира книгата с разкрития на полусестра си пред Опра, казвайки: „Мисля, че би било трудно да „кажеш всичко“, когато не ме познаваш. Това е много различна ситуация в сравнение с моя баща. Когато говорите за предателство, предателството идва от някой, с когото имате връзка.”


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    4 0 Отговор
    Да я съди. Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.