Last news in Fakti

17 Март, 2022 11:57 7 741 7

Сандра Бълок се сбогува с киното

  • сандра бълок-
  • кино-
  • актриса-
  • актьори

Актрисата иска да прекарва повече време със семейството си

Сандра Бълок се сбогува с киното - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Докато промотира новия си филм, "Изгубеният град", Сандра Бълок разкри, че планира да се оттегли от актьорството. Във филма, чиито излъчване по киносалоните започва от 25 март, участват и звездите Чанинг Тейтъм и Брад Пит, допълва life.dir.bg.

Бълок заяви пред "Entertainment Tonight", че не е сигурна колко време почивка ще си вземе. Но уточни, че знае, че иска да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива".

"Приемам работата си много сериозно, когато съм на снимки. Искам обаче да бъда 24/7 с децата си и семейството си. С тях ще бъда напълно за известно време", добави тя.

Бълок е майка на 12-годишния Луис и на 10-годишната Лейла, които осинови като малки. Тя иска да бъде до тях да им помогa да се справят във всяка ситуация, особено да ги напътства в т. нар. "социален календар". Кино звездата е много стриктна с предпазването по време на пандемията. "Всички родители ме познават като лудата дама с пандемията. Те знаят, че децата им ще се върнат без COVID, когато дойдат в нашата къща на гости".

Носителката на "Оскар" също разкри, че е развълнувана от това, че Луис и Лейла ще присъстват на премиерата, която за тях ще е първа. "Те ще влязат през задната врата. Въпреки че Лайла наистина иска да мине по червения килим. Могат да си поканят и приятелче. Това ще бъде първия път когато излизат на подобно събитие след пандемията, и когато ще изпитат някакво чувство за нормалност", добави тя.

По време на интервюто, Бълок беше в компанията на Даниел Радклиф, който също участва в "Изгубеният град". Той беше попитан кой е любимият му филм с известната му колежка. "Много харесвам "Докато ти спеше". У дома го гледахме всяка Коледа. А "Скорост" просто е феномeнален, и заради нейната игра. Тя има страхотна кариера!".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка  🇷🇺

    5 19 Отговор
    Тя не е и почвала горката с киното, за разлика от именитата си колежка Меган Фокс 😁😁😁
  • 2 Rock

    9 7 Отговор
    Сандра не ми е харесвала никога- нито като визия, нито като актриса. Но песента на Били Айдъл,,Speed,, от филма,,Скорост,, е незабравима .
  • 3 Васик Атанасова

    6 5 Отговор
    Каква е тази адамова ябълка като на мъж
  • 4 Добре

    5 5 Отговор
    прави, не я понасям.
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    Тя иска да бъде до тях ,да им помАгa да се справят във всяка ситуация и да ги напътства в т. нар. "социален календар". Кино- звездата е много стриктна с предпазването на хората по време на пандемията.
  • 6 Фифи сладката

    4 1 Отговор
    Сандра Бълок не се е сбогувала с киното,а е дала пауза в работата си.За сега. Ще се посвети на децата си и като поотраснащ,ще се върне в актьорската професия.
  • 7 Мамул

    2 5 Отговор
    Защото киното се сбогува с нея!