29 Март, 2022 16:57 6 288 3

5-те най-раздразнителни зодии

  • раздразнение-
  • лесно раздразними-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • гняв

Не им трябва много на тези представители на зодиака да се ядосат и да излеят гнева си

5-те най-раздразнителни зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Има някои зодиакални знаци, които просто не са достатъчно търпеливи, нервите им се късат бързо и лесно се обиждат и отвръщат на чуждите коментари. Те не толерират приказването по неприятни теми или изказването на некомпетентни коментари пред тях, така че съвсем открито заявяват нетърпимостта и раздразнението си, пише Флагман.

Астролозите отбелязват, че тези характеристики са най-присъщи на 5 зодиакални знака.

Нека видим кои са най-лесно раздразнителните зодии:

Скорпион

Скорпионите са твърде мнителни и недоверчиви. Те постоянно очакват най-лошото от хората. Никак не търпят плоски изказвания или самохвалковци. Не толерират и тези, които се опитват да ги командват без такова право. Ако им отвърнете рязко, бъдете готови за сериозно отмъщение.

Дева

Девите не могат да премълчат проблемите си, те постоянно се оплакват. Много са раздразнителни и критични към околните. Имат големи очаквания и ако не коментират случващото се, започват сериозно да нервничат. Те няма да премълчат, но критиките им понякога са твърде строги и обиждат човека отсреща.

Водолей

Представителите на този знак обикновено нямат определени изисквания към околните и приемат всеки такъв, какъвто е. Но определено се дразнят на глуповатите хора, които никога не се изказват на място. Започват да им отговарят пренебрежително и не особено тактично, дори грубовато. Със сигурност, ако сте подразнили Водолея, всички ще разберат.

Козирог

Козирозите са работохолици по душа. Те постоянно се стремят да се самоусъвършенстват и надграждат. Затова типът хора, от които се дразнят най-много, определено са мързеливите. Те дори не могат да стоят в едно обкръжение с несериозни хора и безделници, изнервят се само от присъствието им. Друг тип хора, които събуждат раздразнението в тях, са тези, които поставят под въпрос възможностите и постиженията им – непотърсените им мнения и съвети направо влудяват Козирога.

Риби

Рибите, колкото и странно да ви звучи, са много лесно раздразнителни. Те изглеждат на пръв поглед изключително търпеливи, мили и разбиращи, но търпението им достига своите граници. Вие ще усетите, че Рибите изпитват неприязън към вас, защото те просто ще ви изолират – няма да ви потърсят повече и ще избягват да са в контакт с вас. Няма да ви кажат всичко това директно, предпочитат тихомълком да се измъкнат от ситуацията. Обикновено това може да се случи, ако сте направили коментар по техен адрес или сте им казали истината в очите, но те не могат да я приемат и няма да ви простят за което. В такъв случай просто се сбогувайте с приятелските си отношения между вас и представителя на този знак.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Астролог

    9 1 Отговор
    Има още седем за които важи.
  • 2 Виталия Винокурова

    7 2 Отговор
    И Овен не толерира приказване по неприятни теми. Аз например в отговор ползвам сарказъм или ирония...
  • 3 Човешка ценност

    3 0 Отговор
    Има полза от любов много пари и др !