Last news in Fakti

14 Април, 2022 14:45 7 102 3

Тези зодии не могат да живеят под един покрив

  • зодии-
  • съжителство-
  • характери-
  • различия

За тези зодии съжителството под един покрив е невъзможно заради различията в характера им

Тези зодии не могат да живеят под един покрив - 1
Снимка: Shutterstock

Близнаци и Скорпион

Близнаците се отличават с откритост и искреност. Но въпреки това, те са непостоянни и често променят гледната си точка. За Скорпионите е важно да са наясно с плановете на партньора им. В случая Близнаците не биха споделили това със Скорпиона и в крайна сметка връзката на тези два знака няма да им донесе щастие.

Телец и Водолей

Телците са известни със своето спокойствие, любовта си към реда и стабилността. На Водолеите им е скучно да живеят в такива условия, те обичат да експериментират. И съответно на тези два знака ще им е трудно да намерят общ език.

Дева и Везни

Представителите на тези зодиакални съзвездия са твърде различни. Девите са практични и рационални. Везните са склонни да гледат на всичко през розови очила. Тези две зодии определено никога няма да постигнат мир и хармония в отношенията си.

Козирог и Стрелец

Козирозите са сериозни и усърдни. Те работят упорито, за да постигнат целите си. Стрелците, от друга страна, се отличават с лекомислие, нежелание да се опитат да постигнат нещо. Невъзможно е между тези два знака да има разбирателство.

Овен и Рак

Овните са избухливи и това качество ги кара да вземат решения бързо, без да се замислят. Раците са мудни и педантични. Представителите на тези два знака не трябва да експериментират и да се опитват да живеят заедно, защото от това съжителство няма да излезе нищо добро.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    7 1 Отговор
    Е те тука , те , ме хванаха ! Мене ме нема у целата схема !!! С кои да живея сага ?!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Димо

    0 3 Отговор
    Най- трудно се живее под един покрив със зодия "жена"