Last news in Fakti

27 Април, 2022 13:13 3 641 10

Рачков и Анита се награбиха в Дубай (СНИМКА)

  • анита димитрова-
  • димитър рачков-
  • дубай-
  • коментари

Криско се включи със закачлив коментар под кадъра

Димитър Рачков използва почивната седмица от "Като две капки вода", за да заведе любимата си на почивка. Двамата се спряха на най-комерсиалното място за пътуване, а именно Дубай, пише Шоу Блиц.

Първите снимки на Рачков бяха без Анита и това породи слухове, че любовта им е приключила без време. Уви, той реши да затвори устата на хейтърите и показа доста интимна снимка с младото си гадже на фона на уникална гледка.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official)

Първоначално връзката на комика и плеймейтката не бе приета сериозно и всички ѝ вещаеха бърз крах. Но те удържаха във времето и изглежда любовта им става все по-силна, а Рачков не спира да говори навсякъде за по-малката от него Анита.

Покрай ангажиментите му рядко им остава време да пътуват, но за Великден отпрашили за Дубай. Криско се включи със закачлив коментар под кадъра: "Една от най-красивите гледки в Дружба", намигвайки към високите сгради в емирството.

С положителни коментари се включиха още Мария Илиева, Есил Дюран, Теодор Салпаров, гримьорът Мис Бони и т.н


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Докога ще се поощряват чалга героите ?

    10 1 Отговор
    Червените историци и комунистите направиха големи части от народа чалга-путинисти ! Трябва законово да се забрани опростачването на народа и политиците !
  • 2 МоделПоддъ

    13 1 Отговор
    Модел на поддържание: на връх на християнски празник да отидеш в мюсолманска държава. Добре че едно време хората не са разпускали по Дубай, че са взели да освободят държавата ни. Сега всички са дубаесковци.
  • 3 Гост

    14 3 Отговор
    Дъртак с малко дете . Си хванал ученичка . Отврат. Това е шута на Маги .

    Коментиран от #10

  • 4 Грульо

    7 2 Отговор
    Предполагам са му дали бонус за борба срещу русофилката пропаганда на тоз съсел. Вера гледах клип от неговото предаване как разобличава клип за Зеленски, че бил отпреди 2 години, а го ползвали като нов. В клипа уж Зеленски казва на бандеровците да сложат оръжие, но се вижда, че е постановка на актьора, за да не пискат от ЕС, че поддържа бандеровци. Ако беше наистина против тях, щеше да ги разформирова и на дела, не само да ги моли. Цирк отвсякъде а добитъка се вързва...
  • 5 Двама

    14 2 Отговор
    селяни в Дубай , нещо обикновено !
  • 6 Кольо,

    9 2 Отговор
    Този борсук клоун е падението на всички морални ценности.....
    И той като Слави чалгаря успяха да опростачат много невежи българи особено от по младото поколение.......
  • 7 Къде е

    5 0 Отговор
    Снимката на която са се награбили?
  • 8 браво

    7 0 Отговор
    То освен Дубай, друго нищичко не знай.
  • 9 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЛЕЛЕ БРЕ ЕВРОПЕЙ-ЦИЦИ --- И "ЛИГАВИЧНО ТРИЕНЕ - ЕКШЪН-- ЕКСПРЕС" --- " ЦИВИЛИЗАЦОН " !?!?
  • 10 corporalb00bs

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Психолозите казват така. Заради менталното изоставане на мъжете с възрастта е. Взимаш възрастта на мъжа, делиш на 2 и прибавяш 7. Това е идеалната възраст на жената.