Last news in Fakti

1 Май, 2022 07:00 4 298 0

Вашият хороскоп за днес, 01.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятни емоции през най-хубавия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

1вият ден на всеки месец е винаги ново начало, време за отскок и откриване на вътрешната сила. За Вас лично днес е ден за преброяване на достойнствата, особено трудовите. Хубаво е да си ги изясните сами пред себе си.

Телец

Хубав месец започва за Вас, време за активност. Срещнете смелостта в себе си. Сами не си давате сметка колко смели можете да бъдете. Просто се изправете пред собственото си Аз.

Близнаци

Наумили сте си какво има да се върши днес и то никак не е малко. Щом е ден на труда, значи ще трябва да се потрудите, логично нали? Но пък е неделя, може би е добре и да отдъхнете. Най-важното днес е да намерите собствения си бланас между труд и почивка.

Рак

Доста мечти ще сбъднете и ще Ви се струва, че морето е до колене. Не обещавайте прекалено много, водени от обзелия Ви оптимизъм. Просто се оставете на радостта, имате огромна нужда от нея.

Лъв

Отпуснете душата си. Попивайте зеленината навън. Дишайте с пълни гърди. Започва нов месец. Поздравете се с всички неща, които сте успели да свършите досега.

Дева

Ден да надскочите себе си. Ден, който ще Ви покаже света по нов начин. Добри неща Ви е приготвил май, отворете сърцето си и не пестете сили.

Везни

Със силни вълнения започвате този месец. Запазете усещането за празник в душата си. Не си слагайте на сърце изискванията и мненията на всички, следвайте сърцето си.

Скорпион

Другите са важна част от живота, без тях нищо няма да Ви се получи. Бъдете толерантни, бъдете отворени за чуждо мнение, все пак светът не се върти около Вас.

Стрелец

Идеи, идеи и мечти, мечти донася този първи майски ден. Ще усещате полъха на свободата, на вътрешния порив да полетите. Бъдете птицата, която винаги сте искали да бъдете.

Козирог

Контролът е важен и ваш движещ мотив. Изобщо контролът е необходим, но също е нужно и понякога да давате път и на емоцията. Бъдете справедливи със себе си.

Водолей

Весел и приятен ден, неделя е, първият ден от седмицата според старите календари, а днес е и първи ден от нов месец. Най-важният, обаче, е празникът в душата Ви. Споделяйте доброто си настроение и радостта.

Риби

Приятен, активен ден с много срещи и интересни новини. Днес Ви е време за събиране на информация, за научаване на нови неща и най-вече за кратки екскурзии в приятна компания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА