Last news in Fakti

27 Май, 2013 11:04 1 281 0

Джей Ло откри любовта на живота си

  • дженифър лопес-
  • каспър смарт-
  • певица-
  • актриса-
  • любов

Поп дивата Дженифър Лопес все по-упорито твърди, че е намерила „любовта на живота си”, в лицето на танцьора Каспър Смарт.

Джей Ло със сигурност знае значението на думата „любов”, тъй като зад гърба си има три провалени брака – с  Оджани Ноа, Крис Джъд и Марк Антъни.

"Тя постоянно повтаря, че той е любовта на живота ѝ и го вярва наистина. Смята, че той е мъжът, когото е търсила през всичките тези години. Може и да е по-млад от нея, но Дженифър  казва, че не се е чувствала по-сигурна с никой друг. Той я вдъхновява да върви напред", разкри близък до звездата за сп. „OK”.

Въпреки, че още от самото начало на връзката си с 25-годишния Смарт, Джей Ло непрекъснато чува негативни коментари за него и това, че той е с нея само заради пари и слава, то тя напълно е игнорирала злите езици и се е отдала на любовта.

„Дженифър  знае, че много хора не одобряват отношенията ѝ с Каспър, но вече не ѝ пука. Тя иска да стане негова съпруга. Той е отдаден на нея и децата ѝ и им е като втори баща. Дженифър дори смята, че той им отделя повече време, отколкото собственият им баща", каза още информаторът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА