Last news in Fakti

4 Май, 2022 11:57 8 262 10

Тончо все пак прости на Слави

  • тончо токмакчиев-
  • слави трифонов-
  • телевизия-
  • комедия-
  • отношения

Двамата бяха развалили отношенията си след края на "Каналето"

Тончо все пак прости на Слави - 1
Снимка: БГНЕС

Тончо Токмакчиев е едно от познатите лица в новото комедийно предаване на bTV "Дъ Шоуто“, което започна снощи. В шоуто той си партнира с други любим комици у нас - Любо Нейков, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков Шайбата.

Преди години Тончо бе приятел със Слави Трифонов от времето на Ку-ку“, където си партнираха с Камен Воденичаров. И двамата бяха сред най-близките хора на Дългия, но към днешна дата връзките им с новоизлюпения партиен лидер са спорадични.

Като дете Тончо свири на пиано и рисува, но накрая избира да кандидатства във ВИТИЗ, където става приятел с Кацко, като всички близки наричат Камен. Още като студенти двамата се превръщат в любимци на цяла България с младежкото предаване, в което се запознават със Слави Трифонов, пише "Минаха години“.

"Двамата не сме се виждали, откакто пътят ни се раздели. Не сме съперници“, коментираше лаконично отношенията си с Трифонов Токмакчиев. Двамата бяха рамо до рамо до 2004 г., когато бе излъчен последният епизод на култовото предаване "Каналето“. Токмакчиев остана в БНТ, където дълги години бе част от "Шоуто на Канала“, а Трифонов стана автор и водещ на "Шоуто на Слави“.

Ледовете между тях се пропукаха през 2020 г., когато Тончо отиде за първи път да гостува в частната телевизия на учиндолеца "Седем-осми“, но не в шоуто на Трифонов, а в предаването на Камен. Той бе специален гост във "Вечерта на бенда“ през лятото на 2020 г. "След 23 години отново с вас. Хубаво ми е“, обърна се тогава Тончо към музикантите. Предаването бе посветено на албума "Рома ТВ“ - един от първите на "Куку бенд“, издаден през 1994 г.

Тончо и Камен се върнаха в спомените си към времената, когато бяха заедно със Слави Трифонов, Марта Вачкова, Васил Василев-Зуека и музикантите от "Ку-ку бенд“. Най-милият от тях беше за концерта в Пловдив пред 45 000 зрители по време на първото им турне. Не липсваха и закачки към Дългия, но те бяха много малко и някак незлобливи.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    21 2 Отговор
    И теа квартални шматки са "образ и лице" на беге елита,кеееф...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 зъл пророк

    10 3 Отговор
    Правилно: прощаваш и подминаваш.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 лекувам наркозависимост

    11 1 Отговор
    тоя черния е такава надувка ...с грозната си дъщеря и жена все 1 аз съм му виновен....отвратителна личност нз как го броят за човек, заклевам се една минута разговор с тоя и ще си му изсипал всичките зъби
  • 6 Реалист

    9 1 Отговор
    И двамата тъпанари:) среднообраз на българите:)
  • 7 еми тоо

    12 0 Отговор
    Това Дъ Шоу ще е по голяма тъпотия и от Храчковото шоу .. вчера беше загуба на време гледането му
  • 8 Готин

    7 2 Отговор
    Тези са великаните на българското чалга-изпростяване. Основоположници на настоящият български образователен статут. Да живее селянията и простотията в подрастващото поколение на дебилни нищо правещи с дипломи и високи претенции!
  • 9 жана

    6 1 Отговор
    Тончо , бях се зарадвал че не те виждам ,пък то пак.....Филипе пий си бирата по рекламите ,бигири бигири.....Гърбов ,по добре беше с градските тоалетни....Ненчо ,прави си фокуси не се излагай, а ти Любо излизай в пенсия че голям резил.....
  • 10 Пак ли?

    4 1 Отговор
    Ооо ужас!Стига...