Last news in Fakti

10 Май, 2022 12:32 1 878 3

6-годишно гайдарче и младите кадети от В. Търново на финала на "България търси талант"

  • гайдар-
  • талант-
  • българия търси талант-
  • кадети-
  • велико търново-
  • военни

Тази неделя (15 май) ще се проведе финалът на шоуто за таланти

Победителите в последния, трети полуфинал в „България търси талант“ са - 6-годишният Стефан Иванов и неговата гайда и Военен университет „Васил Левски“ от гр. Велико Търново. Малкият Стефан омая зрителите на bTV с майсторско изпълнение на „Родопска китка“ и получи най-висок зрителски вот. Той се класира убедително за грандиозния финал на шоуто, който е следващата неделя, на живо, от 20:00 часа по bTV.

6-годишно гайдарче и младите кадети от В. Търново на финала на "България търси талант"

Другият финалист са кадетите от Военен университет „Васил Левски“, които се представиха със зашеметяваща екстремна бойна демонстрация на ръкопашен бой. Те си оспорваха мястото с талантливата 13-годишна певица Магдалена Александрова. По регламент в този момент решаваща роля има журито, което подкрепи с 3:1 гласа младите курсанти.

И въпреки, че не всички полуфиналисти продължиха напред, все още нищо не е приключило за тях, защото в момента тече играта „Спаси талант“. В нея зрителите могат да гласуват за своя фаворит, в рамките на 24 часа след края на неделния епизод, на сайта на шоуто. Участникът, който събере най-много гласове в своя подкрепа, ще бъде „спасен“ и ще се върне в надпреварата за голямата награда от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“.

Спасеният 12-и финалист ще стъпи директно на сцената на големия финал заедно с 5-мата, спечелили Златен бутон през сезона - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов – Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna. Там ще бъдат и финалистите от трите полуфинала – танцов състав към Читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група „Магия“, балет „Вега“, Стефан Иванов и Военен университет „Васил Левски“.

„Напълнихте ми душата! Това беше страхотно красиво и наистина впечатляващо шоу от най-висока класа!“, възкликна в края на последния полуфинал Катето Евро, която е с най-дълъг стаж в журито и трудно може да бъде изненадана.

Зрелищен, илюзионен спектакъл на StarBoy AYVON даде изключителен старт на третия полуфинал в неделя вечер. Интернет сензацията WES-P от Япония, абсолютно очаквано забавлява публиката от сърце, а Алекс Костов представи неземна, спираща дъха еквилибристика върху движещ се мотор в рок стил. Рокът властваше на сцената и в следващото свежо изпълнение на БАБС.БГ, а танцьорите от PROJECT 360 представиха ефектен танц, част от спектакъла им „Нина“. Уникален дублаж на анимация с пеене демонстрира талантливият Ангел Проданов, а взривоопасно хип-хоп изпълнението на танцьорите от VS Dance Kinds Crew раздвижи цялата зала. Много артистично се представиха и професионалистите от Джаз Бенд Добрич, а емоционалният фюжън белиденс на украинката Наташа Короткина, развълнува с разказ за бягството ѝ от войната.

Стефан Иванов изпълни прекрасно „Родопска китка“ на гайда, а Магдалена Александрова (13 г.) „взриви“ публиката с мощно авторско рок парче и с подкрепата на група „Цироза“. С изключителна акробатика се представи и Мария Мончева от Пловдив, последва бойна демонстрация от Военен университет и удивителен финал с изпълнение от „Матрицата“ на бийтбокс от Иван Цачев – Бейзбро.

Грандиозният финал на осмият сезон на „България търси талант“ предстои тази неделя от 20 ч. по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дървен философ

    3 2 Отговор
    Китаристът свири на китара. Барабаниста на барабани. Гайдаря на гайда. Къде е таланта?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 лекувам наркозависимост

    2 1 Отговор
    двата пръста на малкия значат един среден в цял свят ....