13 Май, 2022 12:46 7 515 14

Кога жената е решена да изневери?

  • жени-
  • мъже-
  • изневяра-
  • причини

5 причини, поради които една жена може да кривне от правия път

Кога жената е решена да изневери? - 1
Снимка: Shutterstock

В нашето съвремие за жалост изневерите са се превърнали в нещо обичайно и са част от почти всяка връзка. Преди се е смятало, че по-големите кръшкачи са мъжете, но днес можем да кажем, че силите са изравнени. Какво обаче провокира една жена да пренебрегне семейството си и да изневери на своята половинка? Никога не е виновна само едната страна, а ако искате да вникнете по-дълбоко в женската психология, ви представяме 5 възможни причини, поради които една жена може да кривне от правия път:

Липсва комуникация

Едно от най-честите оправдания на жените за това, че са потърсили искрата на друго място е, че мъжът до тях ги приема за даденост. Спира да им обръща нужното внимание, ежедневието им е постоянно повтарящо се, свързано само с битовизми и прозаични теми.
Комуникацията липсва, както и дейностите, които сте правили в началото. Всичко това бива заменено от един скучен омагьосан кръг, от който жената е изкушена да излезе.

Живеете паралелно, а не заедно

В началото сте се държали ръка за ръка и сте живеели животът си като едно цяло, но с времето постепенно започвате да се отдалечавате, да губите интересите си и всеки от вас предпочита да излезе с приятелите си, когато има свободно време, вместо да правите нещо заедно.

Когато двама души напълно отделят интересите и дейностите си един от друг, е възможно поне единият да се опита да потърси друг човек, с когото да споделят еднакви интереси. И така неусетно може да се окаже, че сте изневерили.

Страстта вече е само блян

Разбира се, няма как да поддържате този огън, който е в началото на всяка връзка, толкова силен с времето, тъй като започвате да привиквате с този човек, любовта ви узрява и вече е на друго ниво. Но страстта все пак е възможно да бъда поддържана жива, това зависи само от вашите усилия и желание.
Ако не предоставяте на жена си тази искра, тя ще пожелае да я потърси на друго място, дори всичко останало в семейството ви да е наред.

Реалността взема своя превес

Възможно е жената да види реалния ви облик едва след дълго време, когато свали розовите очила. Тогава всички фалшиви илюзии, които си е създавала за вас, са разрушени. Когато е разочарована от вас, жената обикновено се опитва да потърси някой по-добър заместник.

За поддържане на самочувствие

Някои жени искат да се уверят, че все още са желани и “си ги бива”. Затова понякога флиртуват с други хора, които подхранват егото им и повишават самочувствието им. Тук оправдание нямаме, пише actualno.com


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0-24

    7 6 Отговор
    после я дострашава
  • 2 Alfa Romeo

    14 1 Отговор
    защото е к като всяка напримее...????
  • 3 когато

    10 1 Отговор
    свръх мерака й надделее над задръжките и мозъчното й програмиране

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 I don't care lot

    11 2 Отговор
    На кой му пука бре всички са си пътници за отвъдното.....
  • 6 Иван1

    12 2 Отговор
    Както казва един приятел. Жената изневерява от Крвалък и липса на морал. Според мен, жените изневеряват повече защото са по-емоционални, после съжаляват, но вече е късно!
  • 7 tomitо

    8 1 Отговор
    Когато парите свършат
  • 8 СаМи

    6 2 Отговор
    Жената изневерява , когато най малко очаквате това. Но няма по привлекателен мъж от рицаря на печалният образ :) Преди много години приятелката ми изневери и я хванах как си приказва с някакъв за мен. Стана ми гадно, и след седмици имах паралелно две готини девойки , работеха на смени, с едната бях през деня а с другата вечер. По цяла нощ обикаляхме града, купонясвахме.Това продължи 2 години! Незабравими години бяха.Така че, всяко зло за добро.

    Коментиран от #9

  • 9 СаМи

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "СаМи":

    А ако сте женени в никакъв случай не и казвайте ако сте разбрали!!! Само от време на време леко загатвайте от далече и веднага омеква и се предразполага към вас.
  • 10 как ли пък не

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "когато":

    Това със свръхмераците го има само по филмите. В действителност сте пълни с недостатъци. 😏

    Коментиран от #11

  • 11 aMI

    2 7 Отговор

    До коментар #10 от "как ли пък не":

    Всички имат недостатъци. Истината е че, моногамията е отвратителна догма. Противоестествена.

    Коментиран от #12

  • 12 хм..

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "aMI":

    Тогава трябва да оценяваш факта, че живееш в страна, в която разводите са разрешени.
  • 13 ИСТИНСКИ ФЕН

    5 2 Отговор
    Изневярата ли,... страх от превъзходството на другия,...за какво изневеряват хората, ами вижте примери от работата ви, мил си с някоя колежка, на която мъжът й е във финансово затруднение, велокодушно вадиш 200 лв и ти си великият колега,... а в същото време, твоята съпруга има нужда от нови обувки... и колелото се завърта,... и някои центробежната сила ги изхвърля
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.