Last news in Fakti

16 Май, 2022 07:00 8 185 0

Вашият хороскоп за днес, 16.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста емоционален ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 16.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е странен, малко отнесен, леко мистичен, дори нереалистичен. Давате ли си сметка на кой свят се намирате? А всъщност кой е по-реален от другия? Имате много какво да споделите с другите, но ще Ви повярват ли? Изглежда е време са започнете да пишете приказки.

Телец

Ще имате нужда да се потопите във фантазиите си, да потърсите спасение в мистичното от практичното. За няколко минути може да се отпуснете и да намерите така нужната хармония. Спирайте отвреме-навреме и поемайте дъх, после отново вдигнете скоростта.

Близнаци

Приятелите са повече от братя, те са повече от роднини или колеги, те са просто са приятели. Хубаво е да си давате сметка понякога какво означават в живота Ви. Много ли са, малко ли са и кое е важно количеството или качеството. И какъв би бил животът без приятелите. Направете един мил жест за тях, днес!

Рак

Какво е целта в живота на човека, какво е знанието, какво е цялостта, защо всъщност е всичко това. Ние хората приличаме на дървета, имаме си корен, но имаме и корона и именно тази корона показва какво носим, можем ли да приютим някого под сянката си или растем право нагоре като меч. Каквато и да е нашата посока, каквато и да е нашата цел, най-важното е тя да има резултат и за другите.

Лъв

Доста емоционален ден. Не е много подходящ за важни дела. Занимавайте се с обичайните неща, точно сега всяко ново нещо е допълнителен стрес за Вас.

Дева

Понякога мрачните мисли ни отварят вратата към безнадеждността и само от нас зависи да не прекрачим прага. Ако Ви споходи подобно мрачно настроение, потърсете в себе си един светъл миг, представете си лицето на дете, поклонете се на живота и се върнете обратно.

Везни

Енергетиката на този ден е благоприятна на 45 %, а и днес има Лунно затъмнение, което допълнително нагнетява нещата, още повече, че е видимо и от България.

Скорпион

Днес ще сте затрупани с работа, но това може само да ви мобилизира, все пак трудът краси човека. Наградата за усилията си ще получите съвсем скоро и то с лихвите.

Стрелец

Риск и надпревара ще съдържа животът Ви днес. Явно имате нужда от повече адреналин, за да се чувствате живи, за да бъдете себе си. Може би е добре да не се опитвате да вдигате адреналина и на всички около себе си, има и други начини за действие.

Козирог

Занете ли кое е онова, което Ви храни и Ви дава сили? Знаете ли как бихте взели решение - с разума или с чувствата и колко пъти чувствата всъщност са по-важни от разума. Ден за чувстване, за усещане, за връзка със съкровеното.

Водолей

Любопитството и вярата движат света. Днес е Вашият ден за любопитстване. Следвайте познатите модели и схеми, погледнете малко встрани, потърсете новото, открийте разликите, постройте нов модел.

Риби

Идва ден, в който имаме представа какво искаме, но тогава възниква резонният въпрос - а защо ни е всъщност? Даваме ли си сметка какво точно имаме и ценим ли го или се сещаме за него, когато го загубим? Един ден да понаблюдавате това явление с искането и имането в собствения Ви живот. Записвайте си откритията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА