22 Май, 2022 07:00 1 020 0

Вашият хороскоп за днес, 22.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за любов и творчество за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 22.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

От съществено значение ще са срещите и разговорите с други хора. Организирайте нещата за следващата седмица от сега, но помнете какво сте обещали. И бъдете практични, не вършете неща, които другите могат сами да си свършат.

Телец

Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще Ви е лесно да откривате начините и пътищата за намиране на средства за едно или друго начинание. Позволете си също да почувствате красотата около себе си, насладете се на уханията навън, на приятното галене на вятъра, има толкова много неща, които могат да Ви покажат сетивата; усетете ги.

Близнаци

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Имате нужда от това спокойно и уютно усещане за пролет и растящ живот. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

Рак

Майските недели Ви вдъхновяват, омайват, отнасят през девет планини в десета. Днес ще сте способни да напишете цяла една приказка, цяла една необикновена история, не изпускайте момента.

Лъв

Приятелски срещи навън, на зелено, на пролетно, в радостни спомени и искрящи надежди. Красив и вдъхновяващ ден, помислете какво искате да си пожелаете, скрийте го в сърцето си и почакайте Новолунието утре по обяд, за да го изречете.

Дева

Забравете грешките! Забравете за провалите! Забравете за всичко, освен за това което ще правите днес и го направете! Днес е вашият ден.

Везни

Откриване на едно безкрайно себе си, на собствените си безкрайни възможности. Вие можете да бъдете всичко това, само си повярвайте. Ден да повярвате в себе си и да размахате крила.

Скорпион

Не се обвинявайте за грешките, не търсете виновни. Приемете всичко като един урок, като една крачка по пътя към по-съвърешното и по-доброто Аз. Обичайте себе си, за да обичате и света.

Стрелец

Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас, опитайте да бъдете малко по-отстъпчиви и много по-състрадателни.

Козирог

Ще сте особено придирчиви по отношение на чистотата. Не се учудвайте, ако околните се дразнят от желанието ви да въведете ред, прекалявате и с изискванията, и със заповедния тон. Може би е време да говорите малко по-тихо, за да позволите да се чуе гласът на сърцето.

Водолей

Ден за любов и творчество. Ако можете, посветете се на тези две неща, ще се чувствате просто идеално. Не изпускайте шанса, увлечени в приказки и никому ненужни постижения. Докажете се чрез отношението си, чрез любовта, която давате.

Риби

Посветите този ден на семейството и дома си. Не забравяйте да отделите и малко време само за себе си. Отговорете си на някои простички въпроси - кой съм аз, къде отивам, защо съм тук. Ще видите, че отговорите на простите въпроси са най-трудни, но най-разширяващи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА