Last news in Fakti

23 Май, 2022 07:00 6 889 0

Вашият хороскоп за днес, 23.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Близнаци, днес бъдете реалисти!

Вашият хороскоп за днес, 23.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пробудете Божественото начало в себе си чрез танци, грижи и внимание към собствените си нужди. Нахранете първо собствената си емоция, за да има после да нахраните и другите.

Телец

Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес. Подходете към този ден с любопитство и няма да съжалявате. Вие обичате новите неща, ето Ви един нов ден за изследване, проучване, завладяване. Правете нещата сякаш ги правите за пръв път и ще откриете магията на себевъзстановяването.

Близнаци

Едно от хубавите неща на проблемите, е че голяма част от тях не съществуват никъде другаде, освен във въображението ни. Днес бъдете реалисти, забравете да си въобразявате.

Рак

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

Лъв

Понякога светът сякаш забавя своя ход, за да Ви припомни, за да Ви покаже, за да Ви даде знак къде сте и какво трябва да правите. Отворете сетивата си и попивайте, усещайте, чувствайте сигналите. Слейте се с Вашата по-дълбока, изначална същност.

Дева

Ако една мечта не се сбъдва, не променяйте мечтата, променете подхода. Това е посланието на днешния ден - не се отказвайте, търсете нестандартния начин за справяне.

Везни

Не се страхувайте от мечтите си, не се отказвайте от тях, просто имайте смелост да им вдъхнете живот. Не е толкова трудно, направете първата крачка, засейте ги именно днес.

Скорпион

Бъдете благодарни за даровете на живота, за неговата щедрост към Вас. И никога не казвайте, че е твърде щедро, защото следващият път ще е по-малко.

Стрелец

Ако искте да растете, не се ядосвайте, когато Ви поливат. Не се отчайвайте, когато не Ви вярват. Просто имайте вяра в своя път и той ще Ви води.

Козирог

Понякога трябва да затворите очи, за да видите истинските неща, скрити в сърцето на другия. Опитайте, затворете очи, помълчете, послушайте и може би точно тогава ще получите отговорите, които отдавна чакате.

Водолей

Не се надявайте, че някой друг знае отговорите, че някое друго място е по-добро и някой път нещата ще се подредят. Всичко е тук и сега в собствените Ви ръце, просто поемете отговорност и действайте.

Риби

Търсете светлината във всяко нещо, търсете любовта, търсете красотата. Тогава целият свят ще Ви изглежда светъл, любящ и красив, защото именно това ще търсите.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА