Last news in Fakti

25 Май, 2022 07:00 10 088 0

Вашият хороскоп за днес, 25.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Водолеите ще имат нужда от помощ

Вашият хороскоп за днес, 25.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер и да помислите за роднините, близките и останалите представители на човешкия род.

Телец

Сутринта ще Ви води любопитството и желание за експериментиране. Ще имате нужда да споделяте впечатленията си, мислите си, знанията си, изобщо ще са ви нужни събеседници. Вечерта е най-добре да прекарате в уюта на собствения си дом, оставяйки чувствата да се оттекат. Една вана или някаква друга водна процедура ще Ви помогне да изчистите онези емоции и впечатления, които иначе биха се превърнали в мътилка.

Близнаци

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и интелектуални стимули. Една интересна загадка или пък възможност за неангажиращ флирт днес могат да Ви стомулират да свършите доста работа.

Рак

Първите неща - първи. Действайте последователно, не се разсейвайте, бъдете фокусирани. Сутринта ще е много активна, но ще се влияете от мнението на хората около Вас. С напредването на деня ще успеете да управлявате времето и позицията си. Бъдете практични, правете само нещата, които са важни.

Лъв

Ще държите и ще търсите личното уединение. Днес ще сте по-склонни да избягвате от проблемите, вместо да ги решавате. Може би просто Ви е трудно да понесете отговорността. Потърсете някой, на когото да се облегнете.

Дева

Днес ще доминирате в спорове, в дискусии, изобщо ще се изявите като гений на комуникациите. Единственото, което ще Ви куца е постоянството, опитайте да сте последователни и упорити.

Везни

Ще се опитвате да правите много неща едновременно и не, че няма да се справите, но определено това ще вкарва допълнителна трвожност. Опитайте да намерите подкрепа или просто почивайте повече.

Скорпион

Ще търсите истината около Вас, а светът ще Ви посрещне с въпроси. Вашата задача ще е да давате отговори. Ще се окаже не толкова просто, колкото Ви изглежда. Най-голямото предизвикателство за Вас ще е да бъдете лаконични.

Стрелец

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите на обществото. Може би Ви е обзело някакво желание да обедините всички, да им докажете, че светът е единен. Може би просто искате да докажете правотата си. Опитайте с убеждение, не с насилие. Ненасилствената комуникация е трябва да е ненасилие с думи, с мисли или с действия, иначе се губи идеята.

Козирог

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със света, но дали наистина е така. Малко ще Ви е трудно да приемате мнението на другите безрезервно. Време е да приемете, че не само Вие сте единствено прави, истината има много лица.

Водолей

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не прекалявайте с изискванията.

Риби

Днес ще внасяте суматоха около себе си. На ум ще ви идват най-невероятни неща. Може би си струва да реализирате някоя, макар това да ви създаде репутация на малко изперкала личност.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА