Last news in Fakti

26 Май, 2022 07:00 5 170 0

Вашият хороскоп за днес, 26.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Овните да бъдат по-сдържани

Вашият хороскоп за днес, 26.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се опитвайте да налагате позицията си на всяка цена. Бъбривостта днес няма да ви помогне по никакъв начин, дори напротив. Бъдете по-сдържани.

Телец

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

Близнаци

Ще мислите бавно и спокойно. Днес движещата Ви сила ще са желанието за удобства, лукс и пари. Лесно би Ви мотивирал някой, който обещае да Ви осигури някое от трите, а най-добре и трите. Ако ще се продавате, нека да е на добра цена.

Рак

Днес активността и общуването ще са най-големите Ви забавления. Ще научите интересни неща и изобщо ще се чувствате като малки деца. Определено ще търсите хора, които да провокират ума Ви.

Лъв

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

Дева

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

Везни

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

Скорпион

Ще се чувствате сериозно ангажирани, независимо от всичко. Отговорното ви отношение няма да ви позволи разни волности, дори да искате.

Стрелец

Днес оптимизмът ще замести мятането от едно настроение в друго и просто ще се радвате на живота. Идете на екскурзия, открийте някое екзотично място, радвайте се на живота.

Козирог

Когато искате да разсеете един кошмар, не трябва да затваряте очи, а широко да ги разтворите. Насладете се на обикновените неща, радвайте се на самия живот и му позволете да тече през Вас.

Водолей

Не са изключени конфликти с околните. Опитайте се да разберете гледната точка на човека срещу вас, иначе ще сте под постоянно напрежение.

Риби

Ще се втурнете да почиствате и оправяте нещата около себе си. Най-добре е първо да започнете с вътрешната подредба. Погледнете себе си, изхвърлете мрачните мисли, тревогите, напрежението. Изчистете душата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА