Last news in Fakti

24 Май, 2022 13:06 3 899 11

24-годишна българска дизайнерка представи свои рокли в Кан

  • дизайнерка-
  • българка-
  • кинофестивал в кан-
  • рокли

Десислава Тошева имала един месец, за да изработи всички нови дизайни

Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната Десислава Тошева представи свои рокли на шоурума за висша мода на киносъбитието.

Кан открива бранда на 24-годишната Десислава Тошева в социалните медии. След това поканата към нея идва бързо. Имала е един месец, за да изработи всички нови дизайни.

"Правят се проби, след това шивачки наместват по размерите на звездата, която ще облече роклята, така че няма нищо, което е предвидено и всичко на място се избира в последния момент“, каза Десислава.



Модната къща съществува от шест години. Тогава Десислава Тошева решава сама да изработи роклята за абитуриентския си бал, защото не успява да си хареса модел в магазините. Днес ѝ прави впечатление, че момичетата харесват повече дълги рокли с камъни и пера.

"Дългата рокля, то зависи от самата рокля, дава специална увереност и специален завършек на целия външен вид, когато има специален повод, на който иска да се чувства като най-добрата версия на себе си“, обясни Десислава пред bTV.

На въпроса какво трябва да се покаже от женското тяло, тя е категорична, че това са талията и ханшът.

Десислава Тошева разказва, че тази година се търсят нежните, деликатни нюанси.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БъззЗззз 🐝

    6 6 Отговор
    Късмет на Десислава Тошева дано да знае какво прави 🤔 чета това което е казала и се подразбира че има още много да учи Дългата рокля, то зависи от самата рокля ...😂 талията ,ханша ако и се наложи да прави модел за 120 кг дама,жена със 150-160 висока явно е забравила че за ниски жени дългото прави по нисък човек и ханша на пухкава дама с увиснал корем или обръчи тлъстина има такива дебеланки не ги е срам да се обличат с вталени дрехи изглежда страшно 😭Първо да научи законите на модата Шев и кройка пропорция може да се запише на курс в Франция само 5 хиляди евра струва но ще научи нещо да поработи за някой бутик после да прави собствена марка.Ако ставаше толкова лесно до сега и аз да бях със собствена марка за Кан не вярвам да пренебрегват големите марки и да търсят аматьор Десислава Тошева
  • 2 капалъ чарши?

    12 4 Отговор
    Много се извинявам, но това на втората снимка ли са моделите на въпросното момиче? Защото на пазара за булки в Стара Загора са облечени точно така. Липсва само музикален фон - песен от "Слонът, моя приятел".
  • 3 анонимен

    16 4 Отговор
    понеже съм български гърмян заек, искам само да попитам от къде идва финансирането на 24-годишната преуспяла дизайнерка, понеже всичко това, което виждаме + рекламата не е безплатно, а повечето хора на 24 сме се редели на студентския стол.

    Коментиран от #6

  • 4 Вкъщи

    10 3 Отговор
    Жената окача за пердета по джамовете същите дантелени парцали
  • 5 Наталия Кобилкина

    4 6 Отговор
    Това ще да е правнучка на Бай Тошо
  • 6 Наталия Кобилкина

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "анонимен":

    От Банкя идва финансирането.
  • 7 Никой

    4 4 Отговор
    не я съобщи тая "знаменитост" !

    Коментиран от #8

  • 8 😁😁😁😁😁😁😁

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Никой":

    Лелката която чисти тоалетните на залата била облечена с нейна рокля в Кан сега разбра ли и я питала другата чистака та така тръгнала клюката .Интересно по френски медии никъде не е споменато това момиче и никой не я знае може и да е измислена статия реклама на Десислава Тошкова от гр .Зарзалево може и село Репичка
  • 9 А вие кои бяхте…

    5 6 Отговор
    Хейтъри,лузъри и тролове злобари
    Заслужавате си мизерията “анонимници”
    Браво на момичето
    Тя в Монако вие пред компютъра в мизерните си дупки

    Коментиран от #10

  • 10 Аха в задния двор на Монако 😄

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "А вие кои бяхте…":

    През прозореца като погледне 😉погледни снимката блоковете в България не може да ги обърка човек дори и на пет водки тя дори няма и ателие ,офис ....Ти имаш ли идея колко трябва да си "беден"за да живееш в Монако близо е до Кан ама и в Кан е за бедняци живущи в панелка изобщо няма злоба даже я за съжалявам .Рокли за ромска сватба обаче шие ще има клиентела от Столипиново на сто процента от селата за балове ама в Париж ? 😂
  • 11 БРАВО

    4 0 Отговор
    На момичето,,, само напред и нагоре