Last news in Fakti

25 Май, 2022 22:30 2 246 3

Темпераментът на жените според кръвната група

  • темперамент-
  • кръвна група-
  • жени

Жените от кръвна група А уважават партньора си и се грижат за неговото благосъстояние

Темпераментът на жените според кръвната група - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако знаете кръвната група на една жена, лесно можете да разберете нейния темперамент. Жените от кръвна група 0 често доминират над останалите, пише lifezone.bg.

Кръвна група 0

Жените от тази кръвна група са властни, ревниви и обичат да контролират партньорите си. Те загубват бързо интерес към слабохарактерните мъже. Нуждаят се от предизвикателства и в работата, и в любовта.

Много успешни жени са именно от тази кръвна група и това не е случайно.

Кръвна група А

Това са търпеливи и спокойни жени, които не се стремят да доминират. Те бягат от конфликтите и могат да постъпват мъдро, за да ги избегнат. Те също така са много упорити и могат да работят здраво за постигане на целите си.

Жените от кръвна група А уважават партньора си и се грижат за неговото благосъстояние. Те са добри майки и къщовници. Като съпруги са идеални.

Кръвна група В

Тези жени са гъвкави и се справят лесно с промените. Те не се опитват да бъдат лидери, но и не понасят да са подчинени. Възползват се умело от всяка ситуация, така че обстоятелствата да работят в тяхна полза.

Склонни са да флиртуват и кокетничат. Могат да бъдат дълго време без партньор, без да се чувстват самотни. Когато изберат съпруг, го избират за цял живот. А станат ли майки, децата им винаги са на първо място.

Кръвна група АВ

Тези жени са чувствителни и раними. Не говорят зад гърба на другите. Проявяват тактичност дори към хора, които не заслужават. Възпитани и учтиви, те винаги правят добро впечатление.

Представителките на кръвна група АВ са добри и грижовни майки. Обикновено избират спокойни и разумни мъже, с които успяват да изградят хармонични отношения.

В никакъв случай не са скучни, въпреки че не са привърженици на шумните купони.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    4 4 Отговор
    Кръвна група 0. Аз съм дипломатична и не бих контролирала мъжа си. Това е недопустимо според разбиранията ми за съюз мъж-жена. Слабохарактерните не ме впечатляват даже и да са пълни с пари.
  • 2 Аз не

    0 0 Отговор
    си змам кръвната група. Да се гръмна ли?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.