Last news in Fakti

27 Май, 2022 07:00 6 505 0

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Козирозите ще са в добро настроение днес

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един ден, в който ще се наложи да се посветите на прозаични проблеми, които ще погълнат почти цялото ви време. Гледайте това да не се отрази на отношенията ви.

Телец

Не губете контакт с Вашето вътрешно емоционално Аз. Днес ще сте особено чувствително и дори обидчиви. Може и да изплуват някои стари модели на поведение и спомени. Опитайте да ги наблюдавате, съзирайте повявата и проявлението им и просто им поблагодарете, защото и благодарение на тях сте където сте и защото дълго време са били Ваша защита.

Близнаци

Ще се опитвате да анализирате чувствата и отношенията си, което най-вероятно ще Ви се отдаде. Въпросът е - и какво от това? Защо би Ви послужил този брилянтен анализ, ако в отношенията с другите, всъщност Ви е важно просто да ги харесате. Понякога има химия, понякога не и тук анализите не помагат особено.

Рак

Днес ще работите бавно и внимателно, ще действате предпазливо и леко консервативно. Нетипичен подход за Вас, но пък много уместен за днешния ден. Пазете гърлото, не прекалявайте със студените напитки.

Лъв

Ще се занимавате предимно със собствената си личност, отколкото с каквото и да е друго. Хубаво е да си обръщате внимание, но и всички останали да се въртят само около Вас е малко прекалено. Не губете чувство за мярка.

Дева

Ще сте по-чувствителни, емоционални, интуитивни, възприемчиви и творчески настроени. Избягвайте ролята и на жертва, и на спасител, просто бъдете себе си. И не се самосъжалявайте в никакъв случай.

Везни

Днес на преден план ще излязат проблемите със свободата. Импулсът към независимост може да е изключително силен и при това може да Ви донесе куп неудобства. Бъдете себе си, но без да изисквате от околните подчинение на собствените ви правила.

Скорпион

Старите връзки ще се развият по нов начин. Това ще ви помогне да осъществите нови контакти. Имате нужда от по-добра организация на времето.

Стрелец

Всички ще са толкова оптимистично настроени, че ще ви изглеждат наивни. Здравият разум този път може да ви направи по-подозрителни и сприхави.

Козирог

Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни от необходимо неприятно за околните.

Водолей

Не можете да се насилите да обичате някого, но можете да си наложите да постъпвате правилно. А кое е правилно и кое грешно, прекрасно знаете и сами.

Риби

Днес ще сте олицетворение на любезността и затова ще сте желани събеседници. Ако не пътувате, е твърде възможно да ви дойдат гости, пригответе се.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА