Last news in Fakti

26 Май, 2022 14:45 6 888 1

Най-разумните жени в Зодиака

  • зодии-
  • зодиак-
  • жени-
  • разумни-
  • разум

Те никога не позволяват на емоциите да ги управляват

Най-разумните жени в Зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Те имат здрав разум и студен ум. Не позволяват на емоциите да ги управляват. Взимат решения само след обстоен анализ. Никога не оставят нищо на случайността. Опитват се да изпипат всеки детайл.

Най-разумните жени в Зодиака

Везни

Жените от тази зодия имат студен ум и мислят логически. Те са умни, проницателни и находчиви. Не действат импулсивно и затова рядко допускат грешки. Живеят разумно и избягват големите рискове. Въпреки това, съвсем не са скучни.

В компания често са в центъра на събитията и превъзхождат останалите по интелигентност. Дават добри съвети и могат да бъдат предани приятели. Почти съвършени са и като съпруги, защото не проявяват егоизъм и мислят за другите.

Дева

Жените от този зодиакален знак имат остър аналитичен ум. Те са разумни и се опитват да погледнат на една ситуация от всички възможни ъгли. Могат да бъдат отлични съветници, така че се вслушвайте в съветите им.

Жената Дева не се впечатлява от мнението на другите. Тя винаги знае как да постъпи и рядко се колебае. Никога не живее за мига и преценява трезво риска.Забелязва малките детайли и има отлична памет.

Телец

Дамите от този знак са здравомислещи и разумни. Те разчитат на своя ум, а не на сърцето, пише lifezone.bg. Имат естествена мъдрост и гледат обективно на нещата. Виждат това, което остава скрито за другите.

Избягват рисковете и залагат на сигурността. И все пак, когато трябва да се рискува, не показват страх. Просто преценяват плюсовете и минусите, така че да избегнат излишните проблеми.

Скорпион

Жените от тази зодия също са разумни. Те имат студен ум и не действат прибързано. Наблюдават, анализират и действат едва след като сигурни в себе си. Умни и проницателни са, което ги предпазва от неприятности.

Стремят се да бъдат реалисти и да не смесват фантазиите с реалността. Не позволяват на страстната си природа да ги тласне към излишни рискове. Въпреки това в някои ситуации изненадват сами себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.