Last news in Fakti

27 Май, 2022 20:15 7 857 3

3-те най-привлекателни зодиакални знака

  • зодии-
  • зодиак-
  • привлекателност-
  • привличане-
  • лъв-
  • скорпион-
  • стрелец

В тях има нещо специално, което ви привлича магнетично

3-те най-привлекателни зодиакални знака - 1
Снимка: Shutterstock

Звездите винаги са на тяхна страна. Те карат другите лесно да се влюбват в тях. След като веднъж ги срещнете, трудно ще ги забравите. В тях има нещо специално, което ви привлича магнетично.

Три зодиакални знака, които излъчват фатална привлекателност: Лъв

Лъвиците са известни с това, че привличат вниманието навсякъде. Те са огнени и игриви. От тях лъха силна енергия, която ги прави уверени и решителни. И тъй като се чувстват страхотно в кожата си, се наслаждават на всеки един момент от живота си.

Лъвиците използват чара си без притеснения. Те често се възползват от влиянието си върху мъжете. Получават всичко, което пожелаят.

Скорпион

Скорпион привлича не само с красотата, но и с ума си. Околните харесват неговата интелигентност. Цялото внимание на мъжете обикновено е насочено към дамите от този зодиакален знак.

Жената Скорпион излъчва фатална привлекателност. Тя е красива, дръзка и скандална. Винаги е център на вниманието. Знае какво да каже, за да я запомнят. Знае какво да направи, за да я харесат. Ако иска да влезе под кожата на някой мъж, го прави без много усилия.

Стрелец

Дамите от тази зодия са родени, за да удивляват света. Мъжете ги гледат с обожание и кръжат около тях като сателити. Естествената им красота и нежно очарование са страхотна комбинация с блестящото им чувство за хумор.

Понякога жената Стрелец е малко откъсната, но това ѝ качество привлича още повече. На всеки мъж му е интересно какво крие и защо е толкова загадъчна. А тя не бърза да се разкрива. Дава малко по-малко от себе си и никога всичко наведнъж. И очевидно това е точната формула да накараш един мъж да се влюби безпаметно.

Жената Стрелец излъчва фатална привлекателност, но е и много интелигентна. Тя има блестящ ум и може да разговаря по всички теми. Един мъж никога няма да скучае с нея, пише Струма


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А къде ми е рибата

    0 5 Отговор
    която обича да ме чисти от всичко полепнало по мен. Нали те са чистачите на морето а ......аз съм океан.
  • 2 Фенът

    1 4 Отговор
    Ваня е много красива и умна!
  • 3 Брендилия

    2 5 Отговор
    Правилно ! Трите зодии най-неверни разхайтени жени лъв, скорпион и стрелец. Жената Овен☺никога не страда от липса на внимание.